Slušalice Apolok AP-CR099

Apolok AP-CR009Predstavljamo Apolok AP-CR099 in-ear slušalice, još jedan zanimljiv proizvod iz Kine. Iako nije riječ o proizvodu direktno vezanom uz mobilne uređaje, slušalice su obavezan dio opreme korisnika mobitela.

Često vidimo upite za preporuku dobrih, a jeftinih slušalica po forumima. Stvarno se nije lako snaći u golemoj ponudi totalno nepoznatih proizvođača i odabrati pravu stvar. Da se ne lažemo, narudžba za Apolok AP-CR099 je išla “na slijepo”. Naručene su u online trgovini Banggood, po cijeni od 6.99 USD (oko 40 Kn). Stigle su na adresu za oko 20 dana, uredno pakirane.

Slušalice su kvalitetno izrađene i ostavljaju dobar dojam na prvi pogled. Tijelo slušalice je metalno, a izolacija kabela je od mekanog elastičnog materijala nalik gumi i ne prenosi puno vibracije na zvučnike. Zvuk je iznenađujuće dobar, naročito u nižem frekventnom području.

Karakteristike:

  • Promjer zvučnika: 9mm
  • Impedancija: 28Ω
  • Ulazna snaga: 3mW
  • Osjetljivost: 105dB
  • Frenkvencijski raspon: 19-20kHz
  • Duljina kabela: 1.2m

Model AP-CR099 je dosta prisutan u internet trgovinama (popularan je i na japanskom tržištu), a osim njega, u ponudi je dosta sličnih modela iste tvrtke. Moguće ga je pronaći i po cijeni još povoljnijoj od navedene. Ta cijena je jedini trošak, jer poštarina je besplatna a nećete platiti ni carinu niti PDV.

U svakom slučaju, ako tragate za dobrim a jeftinim slušalicama, obratite pažnju na ime Apolok. Vjerujemo da se nećete razočarati 🙂

O autoru Davor

Fan kineske mobilne tehnologije. Tvrdoglav, pristran, ali i upućen u najintimnije tajne dalekoistočnih proizvođača pametnih telefona. Počasni član par kineskih mobilnih foruma i ugledni (po vlastitom svjedočenju) pripadnik domaćih, bratskih, europskih i inih foruma s navedenom tematikom.

Preporučeni članak

Najprodavaniji satovi 2015. na Everbuyingu

Nitko ne može osporiti popularnost pametnih satova. Iako su im mnogi predvidjeli propast, vrijeme je …

error: Content is protected !!