Kineski mobiteli, tableti i gadgeti » Mobiteli » OnePlus 3 dolazi sa 6 GB RAM-a?

OnePlus 3 dolazi sa 6 GB RAM-a?

Sve više flagship uređaja dolazi u više varijanti kako bi kupci lakše odabrali ono što im treba. Ponekad se razlikuju u veličini zaslona (obično se radi o veličinama “mini” i “plus”), ali najčešće u količini memorije. Za OnePlus 3 se očekuje čipset Snapdragon 820 i kombinacija od 4 GB RAM-a i 64 GB interne memorije i za to imamo screenshot iz AnTuTua, no danas se pojavio i jedan iz Geekbencha koji otkriva da ćemo dobiti još jednu verziju, i to sa 6 GB RAM-a.

oneplus 3 2

Teško je iskazati iznenađenje jer je sada sasvim jasno da će svi ovogodišnji top modeli (barem oni koji će izaći u drugom kvartalu ili kasnije) raspolagati sa 6 GB jer, eto, 4 GB nije dovoljno. Pretpostavljena cijena za jaču verziju je 2600 juana, dok je za slabiji model 2300 juana. Obje verzije se čine prilično povoljnima, pogotovo skuplja jer je razlika tek 300 juana. Naravno, cijene se odnose na kinesko tržište.

oneplus 3 1

O autoru Krunoslav

Građevinar po struci, no pravu ljubav pokreće struja. Desetljeće i pol iskustva u mobilnoj tehnologiji, uvijek spreman za dobru raspravu :)

Preporučeni članak

Huawei G9 – predstavljanje 4. svibnja

Huawei je vjerojatno najaktivniji kineski proizvođač – svako malo upoznamo novi model. Nakon cijele serije …

error: Content is protected !!