Uvjeti korištenja

Korištenje na vlastitu odgovornost

Sve informacije pronađene na stranici Telekineza.com su isključivo informativnog karaktera. Telekineza.com odnosno njeni autori nisu odgovorni za nikakva loša iskustva koja se mogu dogoditi praćenjem savjeta ili uputa pronađenih na ovoj web stranici. Iako se trudimo našim čitateljima dati točne i aktualne informacije uvijek postoji mogućnost greške, za što ne odgovaramo. Ukoliko kupujete na stranicama koje vam mi preporučujemo ili nadograđujete software svog mobitela prema našim uputstvima to činite izričito na svoju odgovornost.

Autorska prava

Svi zaštićeni znakovi su u vlasništvu njihovih respektabilnih vlasnika. Sva prava pridržana.

Blog i svi sadržaji bloga (tekstualni, vizuelni te video i audio sadržaji) su autorsko vlasništvo. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela na koje Telekineza.com polaže autorsko pravo, smatra se kršenjem istih te je kao takvo, podložno tužbi.

Linkovi na vanjske stranice

Telekineza.com posjeduje linkove na stranice izvan vlastitog portala. Linkove objavljujemo u dobroj namjeri i ne možemo se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

Zaštita privatnosti

Telekineza.com štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj mjeri.

Komentari posjetilaca portala

Posjetioci portala svojevoljno ostavljaju komentare na društvnim mrežama/portalu. Komentari ne označavaju nužno i stav redakcije portala po određenom pitanju. Urednik niti redakcija portala ne odgovaraju za vaše komentare.

Reklamne poruke

Telekineza.com zadržava pravo da svojim korisnicima povremeno pošalje obavijesti i poruke sponzora.

Da li Telekineza.com koristi kolačiće?
Da, s primarnim ciljem kako bi vam naša web stranica omogućila bolje korisničko iskustvo. Dodatne iformacije o kolačićima možete pronaći na sljedećem linku: Telekineza.com Cookie policy

Promjena pravila

Telekineza.com zadržava pravo da bez najave povremeno promijeni ili modificira pravila.

Prikupljanje, korištenje i razmjena informacija

Telekineza.com prikuplja kontakt informacije u svrhu slanja povremenih newsletter emailova te u nikojem slučaju neće dijeliti niti prodavati vaše kontakt informacije trećim osobama, isto tako nećemo vas spamati, nikada. Uz to, Telekineza.com koristi software za praćenje posjeta koji također prikuplja anonimne informacije posjetitelja kao što su datuma i vrijeme posjete, vrste browsera, ip adrese i sl. što zahtjeva korištenje cookie-a. Korištenjem ove stranice dajete suglasnost da se slažete sa svim navedenim.

error: Content is protected !!