Kineski mobiteli, tableti i gadgeti » Mobiteli » Coolpad F1 Plus – Brže od Bržeg
Coolpad

Coolpad F1 Plus – Brže od Bržeg

je reklamni slogan za novo izdanje jednog od najprodavanijih “kineza” ove godine. Vijesti o prestanku proizvodnje popularnog F1 sada već izgledaju realno jer Coolpad najavljuje novi uređaj koji će ga naslijediti. Naziv modela je F1 Plus a slogan koji ga prati je “Brže od Bržeg”. Nije teško pogoditi da će novi uređaj pogoniti 64-bitni LTE čipset jer LTE mobitel je već masovna pojava u Kini a podrška za 64-bitni android je aktualna kod ozbiljnijih proizvođača.

Coolpad F1 Plus

Osim slogana pristigla je i slika koja uspoređuje prethodnika i nasljednika. Nije najjasnije ali može se primijetiti novi dizajn kapacitivnih dugmića i nešto uži bočni rub oko ekrana novog uređaja.

Pričekajmo 6. studenog kada bi se ova brza brzina trebala pojaviti na Jingdongu, jednoj od najboljih kineskih online trgovina koja je ove godine potpisala 1.6 milijardi vrijedan ugovor sa tvrtkom Coolpad.

 

Dopuna (16.12.2014.):

Na kraju se ispostavilo da se ona “brzina” najvjerojatnije odnosi na brzi podatkovni prijenos jer F1 Plus podržava LTE mrežni standard. Ukupno je ovaj smartfon ipak slabiji od prethodnika (slabiji procesor, manji RAM) što pokušava nadoknaditi cijenom nižom za oko 30-40 USD.

 

 

O autoru Davor

Fan kineske mobilne tehnologije. Tvrdoglav, pristran, ali i upućen u najintimnije tajne dalekoistočnih proizvođača pametnih telefona. Počasni član par kineskih mobilnih foruma i ugledni (po vlastitom svjedočenju) pripadnik domaćih, bratskih, europskih i inih foruma s navedenom tematikom.

Preporučeni članak

Huawei G9 – predstavljanje 4. svibnja

Huawei je vjerojatno najaktivniji kineski proizvođač – svako malo upoznamo novi model. Nakon cijele serije …

error: Content is protected !!