Kineski mobiteli, tableti i gadgeti » Yin i Yang » Dodatna oprema » Stigao USB Type-C kabel za OnePlus

Stigao USB Type-C kabel za OnePlus

OnePlus je prije nekoliko mjeseci obećao da će se njihov novi USB Type-C kabel kakav se isporučuje s OnePlus 2 prodavati odvojeno. Očekivano vrijeme izlaska je bio kraj kolovoza, otprilike tri tjedna nakon očekivanog izlaska OnePlus 2 (11. kolovoza), no izgleda da su bila potrebna “samo” dva mjeseca.

Kako je isporuka i samog telefona bila odgođena, nije čudo da se isto dogodilo s kablom. Ali nije bitno, stigao je i uopće nije skup. Dolazi u dvije dužine, kraći je od 100 cm i košta 5,49 €, dok za onaj od 150 cm treba izdvojiti 6,99 €. To je jeftinije od većine micro USB 2.0 kablova, i to kraćih. Na drugom kraju kabla je standardni USB priključak, što znači da ga možete ukopčati u bilo koji punjač ili računalo s USB ulazom. Ovaj novi standard će bez sumnje postati budućnost jer kao prvo i osnovno rješava problem koji muči mnoge korisnike – kako god ga okrenuli, odgovara utoru.

O autoru Krunoslav

Građevinar po struci, no pravu ljubav pokreće struja. Desetljeće i pol iskustva u mobilnoj tehnologiji, uvijek spreman za dobru raspravu :)

Preporučeni članak

Snapdragon 830 će navodno imati 8 jezgri

Snapdragon 820 je trenutno jedan od najbržih čipseta na tržištu i upravo zato su se …

error: Content is protected !!