Kineski mobiteli, tableti i gadgeti » Mobiteli » Vivo XPlay 5S – prozirni smartfon?
Vivo XPlay 5S

Vivo XPlay 5S – prozirni smartfon?

Feng Lei, glavni marketinški direktor tvrtke Vivo koja je poznata po najtanjem mobitelu na svijetu je najavio novi model u seriji Vivo XPlay flagship uređaja. Model nosi naziv Vivo XPlay 5S a osnovna odlika mu je obostrano staklena površina. Kineski mediji navode da je izgledom nalik na iPhone 6. Vijest sama po sebi ne bi bila toliko zanimljiva da pojedini kineski izvori nisu priložili i fotografiju novog proizvoda koja predstavlja stvarno iznenađenje – mobitel s prozirnim tijelom. Slika je fascinantna ali je ne prate nikakva pojašnjenja a ako je informacija točna nije razvidno kakvo je riješenje načinjeno za zvučnike, mikrofone te sučelje za USB i konektor za slušalice.

Vivo, Oppo i OnePlus su dio BBK grupe i predstavljaju sami vrh kineske ponude mobilnih uređaja. Model Xplay 3S je krajem 2013. bio prvi smartfon s 2K ekranom a Vivo X5 Max je sa 4.75mm debljine najtanji smartfon na svijetu.

Izvor

 

O autoru Davor

Fan kineske mobilne tehnologije. Tvrdoglav, pristran, ali i upućen u najintimnije tajne dalekoistočnih proizvođača pametnih telefona. Počasni član par kineskih mobilnih foruma i ugledni (po vlastitom svjedočenju) pripadnik domaćih, bratskih, europskih i inih foruma s navedenom tematikom.

Preporučeni članak

Huawei G9 – predstavljanje 4. svibnja

Huawei je vjerojatno najaktivniji kineski proizvođač – svako malo upoznamo novi model. Nakon cijele serije …

error: Content is protected !!