Kineski mobiteli, tableti i gadgeti » Mobiteli » Philips Aurora I966 promovira novi Alibaba OS
Philips Aurora I966

Philips Aurora I966 promovira novi Alibaba OS

Philips Aurora I966YunOS je jedna od manje poznatih kineskih varijanti androida iza kojeg stoji trgovački gigant Alibaba (Aliexpress).

Najnoviju inačicu ovog operativnog sustava, Yunos 3.0, prati velika marketinška akcija čiji je najzanimljiviji dio predstavljanje novog OS-a na jednom vrlo zanimljivom mobilnom uređaju.

Riječ je o 5.5-inčnom mobitelu Philips Aurora I966 čije su osnovne odlike 20.7MP kamera s f/1.8 blendom, 2K ekran, 3GB memorije, prepoznavanje otiska prsta, plaćanje otiskom prsta a ako se pitate hoće li biti sukladan domaćim mobilnim mrežama, prve informacije govore da je riječ o uređaju s 5 mode / 13 frequency podrškom. Ovo je izraz koji je često u upotrebi u posljednje vrijeme a označava podršku za pet mrežnih standarda (GSM, WCDMA, TDSCDMA, LTE/FDD, LTE/TDD) i 13 pripadajućih frekvencija. Od navedenih, nama su zanimljive GSM (2G), WCDMA (3G) i LTE/FDD (4G).

Budući da je ovu vijest objavio Mediatekov portal pretpostavljamo da ovaj smartfon pokreće i novi MTK6595 čipset. Ovaj portal je potvrdio informaciju da je Alibaba odustao od prvobitno najavljenog Meizu MX4 kao nositelja novog Yunos sustava.

I966 će biti službeno predstavljen sutra, 21.listopada.

Philips Aurora I966

O autoru Davor

Fan kineske mobilne tehnologije. Tvrdoglav, pristran, ali i upućen u najintimnije tajne dalekoistočnih proizvođača pametnih telefona. Počasni član par kineskih mobilnih foruma i ugledni (po vlastitom svjedočenju) pripadnik domaćih, bratskih, europskih i inih foruma s navedenom tematikom.

Preporučeni članak

Huawei G9 – predstavljanje 4. svibnja

Huawei je vjerojatno najaktivniji kineski proizvođač – svako malo upoznamo novi model. Nakon cijele serije …

error: Content is protected !!