Kineski mobiteli, tableti i gadgeti » Mobiteli » Xiaomi Mi4c postaje Mali Princ
Mi4C Little Prince

Xiaomi Mi4c postaje Mali Princ

Jučer je na službenom Xiaomi mikroblogu najavljena konferencija za medije koja će se održati 22.09. i na kojoj će biti predstavljen “vodeći Xiaomi mobilni uređaj” Xiaomi Mi4c. Uz najavu idu i promotivni plakati koji sugeriraju da je ovaj smartfon promoviran u Malog princa (uoči dolaska kralja, modela Mi5 🙂 ).

Da vas podsjetimo, Mi4c je u osnovi nadograđeni model Mi4i od kojeg se razlikuje po procesoru, umjesto Snapdragona 615 unutra je Snapdragon 808 koji je tek nešto slabiji od trenutno najjačeg Qualcomm procesora, Snapdragona 810 koji ima ozbiljnih problema s pregrijavanjem pri radu na višim frekvencijama. Osim novog procesora, mobitel ima i premijerni hardverski detalj. Naime, ovo je prvi Xiaomi smartfon s Type-C USB konektorom što je jutros i službeno potvrđeno. Za kraj spomenimo da Mi4C podržava, poput Mi4i mobitela, tehnologiju brzog punjenja gdje punjač puni bateriju po shemi 5.0V/2A, 9.0V/1.2A i12.0V/1A.

Cijena standardne verzije (2GB RAM) bi trebala biti oko 235 USD dok bi model s 3GB RAM-a koštao oko 250 USD.

Mi4C Little Prince

O autoru Davor

Fan kineske mobilne tehnologije. Tvrdoglav, pristran, ali i upućen u najintimnije tajne dalekoistočnih proizvođača pametnih telefona. Počasni član par kineskih mobilnih foruma i ugledni (po vlastitom svjedočenju) pripadnik domaćih, bratskih, europskih i inih foruma s navedenom tematikom.

Preporučeni članak

Huawei G9 – predstavljanje 4. svibnja

Huawei je vjerojatno najaktivniji kineski proizvođač – svako malo upoznamo novi model. Nakon cijele serije …

error: Content is protected !!