Kineski mobiteli, tableti i gadgeti » Mobiteli » Ramos Mos1 Max smartfon – Baterija kapaciteta preko 6000mAh
Ramos Mos1 Max

Ramos Mos1 Max smartfon – Baterija kapaciteta preko 6000mAh

Ramos (prijevod originalnog naziva na eng. je Blue Devils) je kineska tvrtka poznata po proizvodnji MP3 playera i tableta a tijekom srpnja je predstavila prvi smartfon Mos1 čija je prodaja bila najavljena za kraj kolovoza. Jučer je najavljen novi proizvod Ramos Mos1 Max s baterijom čiji kapacitet prelazi 6000mAh, tj. podaci o stvarnom kapacitetu nisu potpuno otkriveni što je vidljivo na promotivnom posteru kao i na fotografiji baterije gdje je oznaka kapaciteta djelomično prekrivena. Ramos Mos1 Max bi se trebao pojaviti u trgovinama tijekom sljedećeg mjeseca a cijena će mu biti 2000 yuana (315 USD).

Ramos Mos1 Max

Zanimljivo je da je nominalni napon ove baterije 3.85V (standardno 3.7V) a maksimalni 4.4V (standardno 4.2V) i trebala bi imati prosječno 20% dulji životni vijek u odnosu na standardne mobilne baterije. Vjerojatno će imati podršku za sustav brzog punjenja jer bi ono u protivnom trajalo više nego dvostruko dulje no što je potrebno za prosječni smartfon. Još jedna zanimljivost je što poster najavljuje tanko tijelo mobitela.

Proizvođač baterije je kineska tvrtka BYD (Build Your Dreams) za koju sigurno niste čuli što bi značilo da ste slabo informirani jer ista je proizvođač električnih autobusa za javni gradski prijevoz diljem svijeta, npr u Kaliforniji, New Yorku, Ankari i Londonu a ponudila je testno vozilo i u Beogradu,

Izvor

O autoru Davor

Fan kineske mobilne tehnologije. Tvrdoglav, pristran, ali i upućen u najintimnije tajne dalekoistočnih proizvođača pametnih telefona. Počasni član par kineskih mobilnih foruma i ugledni (po vlastitom svjedočenju) pripadnik domaćih, bratskih, europskih i inih foruma s navedenom tematikom.

Preporučeni članak

Huawei G9 – predstavljanje 4. svibnja

Huawei je vjerojatno najaktivniji kineski proizvođač – svako malo upoznamo novi model. Nakon cijele serije …

error: Content is protected !!