Kineski mobiteli, tableti i gadgeti » Yin i Yang » Dodatna oprema » OnePlus od 10000mAh za 90 Kn!
OnePlus 10000mAh

OnePlus od 10000mAh za 90 Kn!

Dakako nije riječ o smartfonu već o prijenosnom napajanju, vrlo korisnoj napravi za one korisnike mobilnih (i drugih) uređaja koji borave na mjestima gdje nekakav izvor energije (strujna utičnica ili automobil) nije lako dostupan. Tvrtka OnePlus je, uz Vivo i Oppo, u vlasništvu kineske korporacije BBK a poznata je i kao prvi kineski mobilni brend koji je imao premijeru na EU tržištu sa svojim prvim flagship proizvodom, modelom OnePlus One.

Na kučištu se nalaze 4 LED lampice koje pokazuju nivo napunjenosti a u unutrašnjosti se krije li-ionska baterija kineskog proizvođača ATL. Dimenzije su 142,8 × 16,2 × 72.6mm a masa 220 ​​grama.

OnePlus 10000mAh

Količina energije pohranjena u ovom mališu je dovoljna da osigura 2-5 ciklusa punjenja mobitela, ovisno o veličini mobilne baterije.

Na tržištu postoje i brojna druga prijenosna napajanja istog kapaciteta, npr. Xiaomi 10400mAh, ali nemaju ovako dobar odnos (poznatog) imena i cijene. Xiaomi je na primjer “jači” za 4% ali i skuplji oko 40%, ako je suditi prema najavljenoj cijeni od oko 14 USD.

OnePlus od 10000mAh dolazi u dvije boje/teksture: baby skin bijela i pješčenjak crna

O autoru Davor

Fan kineske mobilne tehnologije. Tvrdoglav, pristran, ali i upućen u najintimnije tajne dalekoistočnih proizvođača pametnih telefona. Počasni član par kineskih mobilnih foruma i ugledni (po vlastitom svjedočenju) pripadnik domaćih, bratskih, europskih i inih foruma s navedenom tematikom.

Preporučeni članak

Snapdragon 830 će navodno imati 8 jezgri

Snapdragon 820 je trenutno jedan od najbržih čipseta na tržištu i upravo zato su se …

error: Content is protected !!