Kineski mobiteli, tableti i gadgeti » Vijesti » Blic vijesti » OnePlus Mini – Dolazak uoči Božića
OnePlus Logo

OnePlus Mini – Dolazak uoči Božića

Carl Pei, suosnivač tvrtke OnePlus, je prije par mjeseci najavio izlazak novog modela mobitela koji bi trebao stići u trgovine uoči Božića. Iako je bilo očekivano da novitet bude nasljednik modela OnePlus 2 u istoj, visokoj klasi smartfona, nova izjava iz indijske podružnice tvrtke otkriva da je u planu predstavljanje proizvoda u nižem cjenovnom rangu.
Cijenom povoljni OnePlus Mini će biti namijenjen globalnom tržištu mobilnih uređaja, a primarna meta su kupci iz Indije, izjavio je Vikas Agarwal, generalni direktor OnePlus India. Dodao je da će ovaj smartfon s očekivanom cijenom od 180 – 300 USD biti u prodaji krajem godine.

OnePlus 2 Mini

Već smo nedavno prenijeli vijest s Weibo stranice izvršnog direktora OnePlus o dolasku jeftinijeg modela mobitela i predstavili njegovu računalnu vizualizaciju (ako je vjerovati izvoru). Slike otkrivaju da je na poleđini dvostruka kamera, nešto što smo vidjeli na Qiku mobitelu i modul za skeniraranje otiska prsta. Očekuje se FHD ekran, procesor MTK6795T na frekvenciji od 2.2GHz, 2GB RAM-a, 32GB interne memorije, stražnja kamera od 13 megapiksela i Android 5.1.1 operativni sustav.

Izvor: IBTimes

O autoru Davor

Fan kineske mobilne tehnologije. Tvrdoglav, pristran, ali i upućen u najintimnije tajne dalekoistočnih proizvođača pametnih telefona. Počasni član par kineskih mobilnih foruma i ugledni (po vlastitom svjedočenju) pripadnik domaćih, bratskih, europskih i inih foruma s navedenom tematikom.

Preporučeni članak

OnePlus 3 dolazi sa 6 GB RAM-a?

Sve više flagship uređaja dolazi u više varijanti kako bi kupci lakše odabrali ono što im …

error: Content is protected !!