Kineski mobiteli, tableti i gadgeti » Mobiteli » OnePlus 2 Mini – Prva vizualizacija
OnePlus 2 Mini

OnePlus 2 Mini – Prva vizualizacija

Liu Zuohu, izvršni direktor tvrtke OnePlus, je nedavno objavio interni dopis kolegama o planovima da se otpočne s masovnom proizvodnjom mobitela. Ovakva izjava upućuje na mogućnost da OnePlus pokrene novu liniju proizvoda, smartfona u najpopularnijoj klasi do 1000 yuana (160 USD) što je već više puta spomenuto.
Za neupućene, OnePlus je kineska tvrtka poznata po proizvodnji mobitela visoke klase i vjerojatno je poznatija u svijetu, naročito u Europi, nego u domovini.

OnePlus 2 Mini

Danas je Liu Zuohu na svojoj Weibo stranici objavio pretpostavljenu vizualizacija OnePlus 2 Mini smartfona. Ukupni dizajn je elegantan, s dvije kamere i dvostrukom LED bljeskalicom te modulom za identifikaciju otiska prsta na poleđini. Na dnu su dvostruki zvučnici i Type-C USB sučelje. OnePlus 2 Mini nema fizičkih tipki. Najveće iznenađenje predstavlja dvostruka kamera, nešto što smo već vidjeli na Coolpad mobitelu.

O autoru Davor

Fan kineske mobilne tehnologije. Tvrdoglav, pristran, ali i upućen u najintimnije tajne dalekoistočnih proizvođača pametnih telefona. Počasni član par kineskih mobilnih foruma i ugledni (po vlastitom svjedočenju) pripadnik domaćih, bratskih, europskih i inih foruma s navedenom tematikom.

Preporučeni članak

Huawei G9 – predstavljanje 4. svibnja

Huawei je vjerojatno najaktivniji kineski proizvođač – svako malo upoznamo novi model. Nakon cijele serije …

error: Content is protected !!