Kineski mobiteli, tableti i gadgeti » Mobiteli » Novi Coolpad mobitel – preko 44000 bodova u Antutu testu!
Coolpad MTK6595

Novi Coolpad mobitel – preko 44000 bodova u Antutu testu!

Prije par dana na internetu se pojavila snimka rezultata Antutu testa novog, još nepoznatog Xiaomi uređaja. Čak 43704 bodova je upečatljiv rezultat, ali već danas je u opticaju veća brojka jer i Coolpad očito želi pokazati da ima konja za trku…

Coolpad MTK6595 Antutu

Izvor navodi da ovaj test nije izvršen na najavljivanom modelu F2 već je riječ o potpuno drugačijem uređaju. Coolpad je u posljednje vrijeme izbacio nekoliko uređaja s Mediatek čipsetima a ovdje je, po svemu sudeći, riječ o novom i najbržem (do sada) 8-jezgrenom čipsetu pod oznakom MTK6595.

Prema posljednjim informacijama iz Coolpada, novi proizvod će se pojaviti u trgovinama sredinom kolovoza. Hoće li to biti nova “jurilica” ili model F2 (poboljšana varijanta popularnog modela F1), vidjet ćemo za manje od mjesec dana.

O autoru Davor

Fan kineske mobilne tehnologije. Tvrdoglav, pristran, ali i upućen u najintimnije tajne dalekoistočnih proizvođača pametnih telefona. Počasni član par kineskih mobilnih foruma i ugledni (po vlastitom svjedočenju) pripadnik domaćih, bratskih, europskih i inih foruma s navedenom tematikom.

Preporučeni članak

Huawei G9 – predstavljanje 4. svibnja

Huawei je vjerojatno najaktivniji kineski proizvođač – svako malo upoznamo novi model. Nakon cijele serije …

error: Content is protected !!