Kineski mobiteli, tableti i gadgeti » Mobiteli » Motorola Bounce – Iznenađenje za kraj godine
Motorola Bounce

Motorola Bounce – Iznenađenje za kraj godine

Provjeren izvor informacija @upleaks je danas na twitteru objavio vijest o Motorola Bounce smartfonu koji bi se trebao pojaviti u trgovinama krajem godine. Uređaj s 5.43″ ekranom QHD rezolucije ima procesor Snapdragon 810 i 3GB radne memorije. Dolazi u dva izdanja, s 32 ili 64GB interne memorije i nije poznato hoće li podržavati memorijsko proširenje na SD karticu kao što je slučaj sa serijom X. Osnovna kamera je zasnovana na senzoru od 21MP a prednja je 5-megapikselna. Kapacitet baterije je pristojnih 3760mAh.

Motorola Bounce

Naziv Bounce (odskakati) je u skladu s bitnom karakteristikom mobitela a to je otpornost na vibracije (shatterproof). Navedene specifikacije podsjećaju na Motorola Droid Turbo pa bi Bounce lako mogao biti nasljednik ove serije smartfona.

Ova vijest ne dolazi iz službenih izvora pa nije poznato ni na kojem će se tržištu pojaviti ali je lako moguće, s obzirom na visoku klasu proizvoda, da će Motorola ciljati na europske i američke kupce.

O autoru Davor

Fan kineske mobilne tehnologije. Tvrdoglav, pristran, ali i upućen u najintimnije tajne dalekoistočnih proizvođača pametnih telefona. Počasni član par kineskih mobilnih foruma i ugledni (po vlastitom svjedočenju) pripadnik domaćih, bratskih, europskih i inih foruma s navedenom tematikom.

Preporučeni članak

Huawei G9 – predstavljanje 4. svibnja

Huawei je vjerojatno najaktivniji kineski proizvođač – svako malo upoznamo novi model. Nakon cijele serije …

error: Content is protected !!