Kineski mobiteli, tableti i gadgeti » Vijesti » Meizu Blue Charm – ispod 130 USD!
Meizu Blue Charm

Meizu Blue Charm – ispod 130 USD!

Meizu uređaj iz srednje klase, koji bi se uskoro trebao pojaviti u trgovinama, već danima golica maštu fanova kineske mobilne tehnologije. Da podsjetimo, Meizu je jedan od najkvalitetnijih kineskih proizvođača smartfona a do sada je nudio isključivo visoku klasu proizvoda. Novi model s prihvatljivom cijenom a još uvijek vrlo dobrim specifikacijama sada bi mogao omogućiti potencijalnim kupcima da se konačno okušaju s nabavom povoljnog Meizu uređaja.

Kako nam kineski nije lako razumijeti niti uz pomoć solidnog google prevoditelja, nije sasvim jasno jesu li u pitanju jedan ili dva nova proizvoda, s nazivima Meizu Blue Charm i K52. Danas su se pojavile nove informacije pa ih prenosimo u nadi da nećemo biti posve izgubljeni u prijevodu.

Meizu Blue Charm

Prve vijesti govore o 4.6″ (omjer stranica 15:9)  i 5.5-inčnom (omjer stranica 16:9) modelu a danas poslijepodne je izašla vijest da će jeftiniji model imati cijenu ispod 800 yuana (130 USD), MTK6752 čipset, 2GB + 16GB memorije i obrub ekrana od 3mm. Osim ovih detalja, poznat je i logotip za novu Meizu seriju (naslovna fotografija).

Meizu Blue Charm

O autoru Davor

Fan kineske mobilne tehnologije. Tvrdoglav, pristran, ali i upućen u najintimnije tajne dalekoistočnih proizvođača pametnih telefona. Počasni član par kineskih mobilnih foruma i ugledni (po vlastitom svjedočenju) pripadnik domaćih, bratskih, europskih i inih foruma s navedenom tematikom.

Preporučeni članak

Snapdragon 830 će navodno imati 8 jezgri

Snapdragon 820 je trenutno jedan od najbržih čipseta na tržištu i upravo zato su se …

error: Content is protected !!