Kineski mobiteli, tableti i gadgeti » Vijesti » JingDong ili JD.com od sad s dostavom u Hrvatsku!
JingDong JD

JingDong ili JD.com od sad s dostavom u Hrvatsku!

JingDong ili JD.com je velika kineska on-line trgovina. Nešto poput Ebaya, Amazona ili Aliexpressa. Ima sučelje i na engleskom jeziku, omogućava plaćanje paypalom i dostavlja robu u EU zemlje, a od danas i u Hrvatsku. Budući da nas prate čitatelji iz Srbije – napominjemo da JD vrši dostavu i kod njih već neko vrijeme.

JD JingDong Croatia Hrvatska
info: EasyOn

 

 

 

 

O kvaliteti JingDonga najbolje govori ugovor o ekskluzivnoj prodaji vrijedan preko 1.6 milijardi dolara, a koji je nedavno potpisan s tvrtkom Coolpad – jednim od najvećih i najkvalitetnijih proizvođača mobitela na svijetu (u 2013. godini na 10. mjestu – odmah iza Sonyja). Ekskluzivne su i cijene. Tako se jedan od trenutno najtraženijih mobilnih uređaja u Kini – osmojezgreni Coolpad F1 od jučer prodaje po cijeni od samo 171 USD (960 Kn).  Ovaj uređaj se može kupiti regularnim putem isključivo u Coolpad on-line trgovini i na JD-u.

Osim sa Coolpadom, JD potpisuje i ugovor s OnePlus, novom kineskom tvrtkom koja će uskoro ponuditi high-end uređaj – plod suradnje ekipe iz Cyanogena i bivših djelatnika tvrtke OPPO. Više o tome ovdje.

Osim mobilnih uređaja, JingDong nudi i ostale proizvode tako da uz Aliexpress hrvatski građani imaju još jednu opciju za online shopping proizvoda iz Kine.

O autoru Davor

Fan kineske mobilne tehnologije. Tvrdoglav, pristran, ali i upućen u najintimnije tajne dalekoistočnih proizvođača pametnih telefona. Počasni član par kineskih mobilnih foruma i ugledni (po vlastitom svjedočenju) pripadnik domaćih, bratskih, europskih i inih foruma s navedenom tematikom.

Preporučeni članak

Snapdragon 830 će navodno imati 8 jezgri

Snapdragon 820 je trenutno jedan od najbržih čipseta na tržištu i upravo zato su se …

error: Content is protected !!