Kineski mobiteli, tableti i gadgeti » Mobiteli » Jiayu S3 – Što je unutra?
Jiayu S3

Jiayu S3 – Što je unutra?

Kineski modeli smartfona s novim mediatek čipsetom MTK6752 pomalo dolaze u trgovine a najzanimljiviji među njima je Jiayu S3 koji nudi solidne specifikacije po primamljivoj cijeni. U prodaji bi se trebao pojaviti krajem ove ili početkom 2015. uz verziju s 3GB RAM-a koja će uslijediti naknadno. U očekivanju dolaska u trgovine donosimo vam galeriju s detaljnim prikazom unutrašnjosti potencijalog kineskog bestselera.

Napominjemo da Jiayu najavljuje i kvalitetnu podršku za navigaciju u vidu prijemnika za 3 navigacijska sustava: GPS, GLONASS i Beidou te antene načinjene LDS tehnološkim postupkom.

Kamera ima 13-megapikselni  Sony IMX214 senzor koji je prisutan i na nekim flagship uređajima poput  Oppo Find 7, Nubia Z7, OnePlus One i Xiaomi Mi4. Otvor blende je f/2.0 a prednja kamera ima 5-megapikselni samsungov senzor s f/2.4 blendom i 84° širokokutnom lećom.

Više detalja možete pronaći u našem osvrtu od 5. prosinca.

O autoru Davor

Fan kineske mobilne tehnologije. Tvrdoglav, pristran, ali i upućen u najintimnije tajne dalekoistočnih proizvođača pametnih telefona. Počasni član par kineskih mobilnih foruma i ugledni (po vlastitom svjedočenju) pripadnik domaćih, bratskih, europskih i inih foruma s navedenom tematikom.

Preporučeni članak

Huawei G9 – predstavljanje 4. svibnja

Huawei je vjerojatno najaktivniji kineski proizvođač – svako malo upoznamo novi model. Nakon cijele serije …

error: Content is protected !!