Kineski mobiteli, tableti i gadgeti » Vijesti » Blic vijesti » Blackview R7 – još jedna novost za MWC

Blackview R7 – još jedna novost za MWC

Sve više kineskih proizvođača je počelo dolaziti na MWC u Barceloni te se toj skupini pridružio i Blackview koji ima jakog aduta – model R7. Napokon se može reći da su njihovi inženjeri uspjeli konstruirati vrlo atraktivan mobitel s metalnim kućištem i tzv. 2.5D staklom koje prividno sužava bočne rubove.

r7 1

Kako god, 2K zaslon je izostao pa se moramo zadovoljiti “tek” full HD rezolucijom na 5,5-inčnoj dijagonali, no to će itekako ići u prilog MediaTekovom čipsetu Helio P10 (MT6755) i 4 GB RAM-a koji će raditi na Androidu 6.0 Marshmallow. Prostor za pohranu podataka iznosi vrlo prihvatljivih 32 GB, a može se proširiti micro SD karticama kapaciteta do 128 GB.

Blackview R7 2 Blackview R7 6 Blackview R7

Ukoliko vam se ugrađena baterija od 3.500 mAh isprazni usred dana, zahvaljujući brzom punjenju nećete morati čekati satima da se napuni na donekle dovoljnu razinu. Duet kamera je rezolucije 5 i 13 MP, s tim da glavna koristi Samsungov senzor 3M2. Za kraj, na stražnjoj strani je smješten i senzor za otisak prsta. Za sada nema informacija o cijeni, no bit će objavljena na MWC-u koji se održava 22.-25. veljače.

O autoru Krunoslav

Građevinar po struci, no pravu ljubav pokreće struja. Desetljeće i pol iskustva u mobilnoj tehnologiji, uvijek spreman za dobru raspravu :)

Preporučeni članak

Snapdragon 830 će navodno imati 8 jezgri

Snapdragon 820 je trenutno jedan od najbržih čipseta na tržištu i upravo zato su se …

error: Content is protected !!