Kineski mobiteli, tableti i gadgeti » Vijesti » Blic vijesti » Meizu šalje pozivnice, što nas očekuje?

Meizu šalje pozivnice, što nas očekuje?

Meizu je novinarima u Kini počeo slati pozivnice za predstavljanje jednog od važnijih smartfona iz njihove ponude. Nažalost, trenutno ne raspolažemo informacijama o kojem telefonu bi mogla biti riječ, ali možemo pogađati. Sve bi se moglo svesti na samo dva kandidata – Pro 5 Mini ili MX6, a prema upućenijim stručnjacima bi to mogao biti potonji.

meizu 1

Aktualni MX5 je još uvijek atraktivan i elegantan, no MX6 bi trebao stvari dovesti na još višu razinu. Kako je u toj seriji Meizu vjeran Mediatekovim čipsetima (MX5 ima Helio X10), sada ne očekujemo ništa manje od Helio X20. Budući da će Meizuova prezentacija biti u veljači, početak prodaje bi mogao biti tek u travnju, što ostavlja dovoljno mjesta za proizvodnju uređaja s najmoćnijim Mediatekovim čipsetom.

meizu 2

Osim “pogona”, prema AnTuTuovim podacima se ne očekuju prevelike razlike te bi kamera i dalje trebala biti Sonyjeva rezolucije 20,7 MP, radna memorija ostaje na 3 GB, a i zaslon također na prema nekima idealnih 5,5 inča i full HD rezoluciji. Naravno, realno je očekivati i najnoviju verziju Androida u poznatom Flyme korisničkom sučelju.

O autoru Krunoslav

Građevinar po struci, no pravu ljubav pokreće struja. Desetljeće i pol iskustva u mobilnoj tehnologiji, uvijek spreman za dobru raspravu :)

Preporučeni članak

Snapdragon 830 će navodno imati 8 jezgri

Snapdragon 820 je trenutno jedan od najbržih čipseta na tržištu i upravo zato su se …

error: Content is protected !!