Kineski mobiteli, tableti i gadgeti » Mobiteli » Zopo treba vašu pomoć

Zopo treba vašu pomoć

Zopo bi uskoro trebao predstaviti novi pametni telefon kojega će pokretati moćni procesor s deset jezgri. Taj procesor će vjerojatno biti MediaTekov Helio X20 uparen s 4 GB RAM-a i skenerom otisaka prstiju. Pola ovih stvari je samo nagađanje, ali na jednom flagship telefonu je realno očekivati samo najbolje. No, jedna stvar još uvijek nedostaje, a to je ime. Zopo nije prva tvrtka koja je potražila pomoć pri dodjeljivanju imena, ali nije ni svakodnevan događaj vidjeti ovakav način komunikacije. Dakle, ako se ne slažete s imenima poput King, Queen, Peak, Pro, Star, Comet, Epic, Legend ili Venus, posjetite Zopovu službenu stranicu ili direktno na Facebook stranici napišite svoj prijedlog. Nije poznato hoće li biti nagrada za sretnog dobitnika (ili dobitnike), ali ponekad se osjećate sjajno samo sudjelovanjem u jednom takvom procesu.

Cijela tvrtka je prošla kroz niz promjena u preteklih godinu dana, od smanjenja broja modela pametnih telefona, pojavljivanja na MWC-u u Barceloni i velikog ulaganja u marketing. Tražiti pomoć od zajednice se čini kao lijepi način za učvršćivanje odnosa i možda pridobivanje pokoje nove mušterije.

O autoru Krunoslav

Građevinar po struci, no pravu ljubav pokreće struja. Desetljeće i pol iskustva u mobilnoj tehnologiji, uvijek spreman za dobru raspravu :)

Preporučeni članak

Huawei G9 – predstavljanje 4. svibnja

Huawei je vjerojatno najaktivniji kineski proizvođač – svako malo upoznamo novi model. Nakon cijele serije …

error: Content is protected !!