Kineski mobiteli, tableti i gadgeti » Mobiteli » ZenFone Max – Mobitel s baterijom od 5000mAh
ZenFone Max

ZenFone Max – Mobitel s baterijom od 5000mAh

ZenFone MaxTijekom jučerašnje konferencije u New Delhiju Asus je predstavio nove modele i ugodno iznenadio ljubitelje mobitela najavom ZenFone Max (ZC550KL), uređaja na kojem se najviše ističe baterija velikog kapaciteta od 5000mAh. Max ima PixelMaster kameru od 13 megapiksela s laserskim auto fokusom i dvobojni LED blic. 5.5-inčni ekran ima Gorilla Glass 4 zaštitu a podaci o rezoluciji zaslona još nisu poznati. Dojam kvari već pomalo nejaki (u današnjim mjerilima) procesor Snapdragon 410. Poznato je još da ZenFone Max ima 2GB RAM-a dok su ostali hardverski detalji i cijena još nepoznati a mobitel bi trebao biti na policama trgovina tek u listopadu.

Za usporedbu – Gionee Marathon M4 ima jednako veliku bateriju i prodaje se u Indiji za 240 USD a Innos D6000 s baterijom od 6000mAh i snažnijim procesorom Snapdragon 615 za 290 USD.

 

 

 

Preko 2000 fanova je prisustvovalo AsusFan konferenciji u New Delhiju

ZenFone Max

Detaljniji podaci

 

O autoru Davor

Fan kineske mobilne tehnologije. Tvrdoglav, pristran, ali i upućen u najintimnije tajne dalekoistočnih proizvođača pametnih telefona. Počasni član par kineskih mobilnih foruma i ugledni (po vlastitom svjedočenju) pripadnik domaćih, bratskih, europskih i inih foruma s navedenom tematikom.

Preporučeni članak

Huawei G9 – predstavljanje 4. svibnja

Huawei je vjerojatno najaktivniji kineski proizvođač – svako malo upoznamo novi model. Nakon cijele serije …

error: Content is protected !!