Kineski mobiteli, tableti i gadgeti » Mobiteli » Xiaomi Mi5 za 420 USD i Xiaomi Redmi Note 2 za 115 USD
Xiaomi Logo

Xiaomi Mi5 za 420 USD i Xiaomi Redmi Note 2 za 115 USD

Xiaomi je najavio predstavljanje nekoliko novih proizvoda (Miui v7, Xiaomi Mi5 i Redmi Note 2) za 13. kolovoza ali već danas je kineski portal Techweb prenio informaciju koju je netko “provalio” sa Xiaomi mikloblogginga pa možemo vidjeti kolike su cijene za par željno očekivanih modela prvog kineskog proizvođača mobilnih uređaja.

Xiaomi Mi5 Note 2

Prema gornjoj snimci zaslona vidimo (vjerujte mi na riječ 🙂 ) da Xiaomi Mi5 dolazi u dvije verzije, jeftinija sa procesorom Snapdragon 810 i cijenom od 420 USD te skuplja s novim Snapdragonom 820 i cijenom od 485 USD. Istoveremeno će cijena najjačeg Note uređaja pasti sa 485 na 400 USD.

Osim toga, Xiaomi Mi4i će biti podijeljen u dvije verzije – Enhanced od 180 USD i Standard od 160 USD. Najzanimljiviji (zbog omjera specifikacije/cijena) nam je Redmi Note 2 koji će isto doći u dvije verzije s cijenama od 130 USD i 115 USD.

Cijena najjeftinijih Xiaomi mobitela će biti 100 USD za jaču i 80 USD za slabiju verziju Redmija 2 dok će cijena verzije 2A (nije sukladan našim 3G i 4G mrežama) biti 65 USD.

Ako se ove informacije pokažu istinitima i ako su specifikacije koje smo nedavno objavili za Redmi Note 2 točne, ovaj mobitel će vjerojatno biti hit sezone 2015.

Dopuna:

Weibo bloger pod nickom KJuma, izvor prilično pouzdanih i friških informacija o kineskim mobitelima, jutros je objavio snimke pakiranja i zaslona smartfona Redmi Note 2:

Xiaomi Redmi Note 2

Xiaomi Redmi Note 2

 

O autoru Davor

Fan kineske mobilne tehnologije. Tvrdoglav, pristran, ali i upućen u najintimnije tajne dalekoistočnih proizvođača pametnih telefona. Počasni član par kineskih mobilnih foruma i ugledni (po vlastitom svjedočenju) pripadnik domaćih, bratskih, europskih i inih foruma s navedenom tematikom.

Preporučeni članak

Huawei G9 – predstavljanje 4. svibnja

Huawei je vjerojatno najaktivniji kineski proizvođač – svako malo upoznamo novi model. Nakon cijele serije …

error: Content is protected !!