Kineski mobiteli, tableti i gadgeti » Yin i Yang » Dodatna oprema » Xiaomi – Prijenosno napajanje od 5200 mAh za 33 Kn!
Xiaomi Backup

Xiaomi – Prijenosno napajanje od 5200 mAh za 33 Kn!

Xiaomi, priznati kineski proizvođač mobilnih uređaja, je priredio ugodno iznenađenje za one kojima je standardni kapacitet baterije mobilnog uređaja nedovoljan. Pri tom prvenstveno mislimo na izletnike i rekreativce koji pri boravku u prirodi intenzivno koriste satelitsku navigaciju, fotografiraju mobitelom ili ga koriste u tolikoj mjeri da zamišljaju i strujne utičnice na deblima. Dakle, ako brzo potrošite bateriju, a ne možete bez mobitela (tableta) ni u prirodi, Xiaomi nudi rješenje u vidu prijenosnog napajanja kapaciteta 5200mAh.

Xiaomi 5200mAh Backup
Prve špijunske fotografije otkrivaju samo dizajn ovih malih rezervnih izvora energije. Kapacitet od 5200mAh predstavlja 2.5 – 3 puta veću količinu od one koju ima baterija prosječnog pametnog telefona. Osim za mobitel, ovo može biti rezervno napajanje i za druge uređaje koji se pune preko USB utičnice. Iako ovakvi proizvodi spadaju u standardnu ponudu kineskih internet trgovina, ovdje je riječ o renomiranom proizvođaču i neuobičajeno niskoj cijeni u protuvrijednosti od samo 33 Kn.

O autoru Davor

Fan kineske mobilne tehnologije. Tvrdoglav, pristran, ali i upućen u najintimnije tajne dalekoistočnih proizvođača pametnih telefona. Počasni član par kineskih mobilnih foruma i ugledni (po vlastitom svjedočenju) pripadnik domaćih, bratskih, europskih i inih foruma s navedenom tematikom.

Preporučeni članak

Snapdragon 830 će navodno imati 8 jezgri

Snapdragon 820 je trenutno jedan od najbržih čipseta na tržištu i upravo zato su se …

error: Content is protected !!