Kineski mobiteli, tableti i gadgeti » Mobiteli » Wico S100 – 8-jezgreni smartfon za samo 89 USD?
Wico S100

Wico S100 – 8-jezgreni smartfon za samo 89 USD?

Ako se pitate koji je najjeftiniji 8-jezgreni smartfon – kineski brend Wico nudi upečatljiv odgovor. Model S100 bi se uskoro trebao prodavati za samo 89 USD (oko 540 Kn). Cijena je za kinesko tržište, a sa svim troškovima i PDV-om cijena ne bi trebala prelaziti 800 Kn.

Wico je novi kineski brend i pojavio se nedavno u vijestima s modelom i6. Pogađate, riječ je o kopiji novog iPhonea. Ubrzo nakon toga je izbacio i model C1 koji pak neobično nalikuje na LG G3. Sada je u igri uređaj srednje klase po iznimno niskoj cijeni, gotovo upola jeftiniji od konkurencije sličnih specifikacija. Ovo su tek prve informacije i poznato je samo nekoliko karakteristika:

  • Mediatek čipset, vjerojatno MTK6592
  • 1GB RAM + 8GB ROM
  • 5-inčni OGS zaslon
  • Debljina od 6.5mm
  • Okvir od nehrđajućeg čelika
  • Baterija od 2800 mAh

Wico S100 Battery

Očekujemo objavu datuma izlaska na tržište i nadamo se da će biti sukladan domaćim mobilnim mrežama te, naravno, dostupan u poznatim trgovinama…

O autoru Davor

Fan kineske mobilne tehnologije. Tvrdoglav, pristran, ali i upućen u najintimnije tajne dalekoistočnih proizvođača pametnih telefona. Počasni član par kineskih mobilnih foruma i ugledni (po vlastitom svjedočenju) pripadnik domaćih, bratskih, europskih i inih foruma s navedenom tematikom.

Preporučeni članak

Huawei G9 – predstavljanje 4. svibnja

Huawei je vjerojatno najaktivniji kineski proizvođač – svako malo upoznamo novi model. Nakon cijele serije …

error: Content is protected !!