Kineski mobiteli, tableti i gadgeti » Mobiteli » Oppo – službeni sponzor FC Barcelone
Oppo FCB Barcelona

Oppo – službeni sponzor FC Barcelone

Nogometni klub Barcelona i proizvođač mobilnih uređaja Oppo su prekjučer u Pekingu službeno proslavili ugovor o sponzorstvu koji je potpisan 31. svibnja. Ovaj trogodišnji ogovor je najveća investicija ikad što ju je kineska tvrtka uložila u jedan europski nogometni klub.
Na konferenciji za medije je za ovu prigodu predstavljeno i posebno izdanje smartfona Oppo R7 Plus – FC Barcelona Edition koje će na tržište izaći pod sloganom “Smartfon šampiona”, imati će grb Barcelone na poleđini i ekskluzivnu kožnu futrolu, dostupnu samo vlasnicima ovog mobitela.
Serija ovih mobitela je ograničena na 5000 primjeraka dok će jedan manji dio s potpisima igrača biti stavljen na aukciju a sredstva od prodaje će ići u dobrotvorne svrhe.

Oppo je kineski proizvođač poznat po proizvodnji mobitela visoke klase, vrlo je cijenjen u Kini dok je u Europi manje prisutan. Dio je grupe BBK, zajedno s brendovima Vivo i OnePlus (proizvodi se u Oppo pogonima).

Barcelonu su na ovom događaju zastupali Manel Arroyo, potpredsjednik kluba i Xavier Asensi, direktor menadžmenta za Aziju i Pacifik dok je Oppo zastupao Sky Li, potpredsjednik tvrtke.

O autoru Davor

Fan kineske mobilne tehnologije. Tvrdoglav, pristran, ali i upućen u najintimnije tajne dalekoistočnih proizvođača pametnih telefona. Počasni član par kineskih mobilnih foruma i ugledni (po vlastitom svjedočenju) pripadnik domaćih, bratskih, europskih i inih foruma s navedenom tematikom.

Preporučeni članak

Huawei G9 – predstavljanje 4. svibnja

Huawei je vjerojatno najaktivniji kineski proizvođač – svako malo upoznamo novi model. Nakon cijele serije …

error: Content is protected !!