Kineski mobiteli, tableti i gadgeti » Vijesti » Blic vijesti » OnePlus X ima procesor Snapdragon 801
OnePlus Logo

OnePlus X ima procesor Snapdragon 801

Tri dana uoči službenog predstavljanja dolazi još jedna potvrda dosadašnjih glasina o procesoru koji će pokretati prvi smartfon u srednjoj klasi tvrtke Oneplus. Potvrda dolazi kao rezultat testa u popularnoj kineskoj benchmark aplikaciji Master Lu (Ludashi).

Oneplus X One E1003

Iz aplikacije možemo iščitati da Oneplus X (interna oznaka One E1003) ima osam jezgreni procesor Snapdragon 801 (MSM8974 PRO-AA) koji radi na frekvenciji od 2265MHz i 3GB RAM-a. Ekran ima rezoluciju od 1080 x 1920 piksela a kamere su od 13 i 5 megapiksela. Ovo je nešto slabija verzija procesora od one koja se nalazi na flagship smartfonu OnePlus One.

Danas je objavljena i informacija o cijeni ovog smartfona koja bi trebala iznositi 1700 juana (270 USD) za model s 32 GB interne memorije i, kako navodi neprovjereni izvor, 1100 juana (175 USD) za slabiju varijantu mobitela.

Oneplus X One E1003

 

 

O autoru Davor

Fan kineske mobilne tehnologije. Tvrdoglav, pristran, ali i upućen u najintimnije tajne dalekoistočnih proizvođača pametnih telefona. Počasni član par kineskih mobilnih foruma i ugledni (po vlastitom svjedočenju) pripadnik domaćih, bratskih, europskih i inih foruma s navedenom tematikom.

Preporučeni članak

OnePlus 3 dolazi sa 6 GB RAM-a?

Sve više flagship uređaja dolazi u više varijanti kako bi kupci lakše odabrali ono što im …

error: Content is protected !!