Kineski mobiteli, tableti i gadgeti » Vijesti » Blic vijesti » OnePlus One Mini ili OnePlus X – Predstavljanje 12. listopada

OnePlus One Mini ili OnePlus X – Predstavljanje 12. listopada

OnePlus za 12.10. priprema izlazak modela Oneplus 2 koji će biti ovom prigodom ponuđen kupcima bez uobičajenih pozivnica. Na konferenciji za medije koja će se tada održati biti će predstavljen novi model mobitela ali nije poznato da li je u pitanju OnePlus One Mini ili pak OnePlus X.

OnePlus X Mini

Prethodno smo već vidjeli najave specifikacija za Mini koje uključuju MediaTek Helio X10 procesor i 2GB RAM-a te 5″ ekran FHD rezolucije (1920 x 1080 piksela).
Prostor za pohranu podataka ima 32GB a stražnja kamera sa Sony IMX258 CMOS senzorom, podržava 4K Ultra HD video snimanje. Baterija bi trebala imati kapacitet od 3000mAh s podrškom za QuickCharge 2.0 punjenje. USB konektor ima Type-C sučelje a očekivana cijena mobitela je 250 USD. Točne specifikacije će biti poznate za par dana.

Izvor

O autoru Davor

Fan kineske mobilne tehnologije. Tvrdoglav, pristran, ali i upućen u najintimnije tajne dalekoistočnih proizvođača pametnih telefona. Počasni član par kineskih mobilnih foruma i ugledni (po vlastitom svjedočenju) pripadnik domaćih, bratskih, europskih i inih foruma s navedenom tematikom.

Preporučeni članak

OnePlus 3 dolazi sa 6 GB RAM-a?

Sve više flagship uređaja dolazi u više varijanti kako bi kupci lakše odabrali ono što im …

error: Content is protected !!