Kineski mobiteli, tableti i gadgeti » Mobiteli » NIUX – Novi Meizu smartfon
Meizu Logo

NIUX – Novi Meizu smartfon

Prvi podaci o novom Meizu mobitelu pod kodnim imenom Niux su registrirani u bazi podataka popularne aplikacije za mjerenje performansi mobilnih uređaja. Antutu je zabilježio čak 69000 bodova a za sada znamo da novi uređaj ima procesor Exynos 7420, ekran FHD rezolucije (1080p), 3GB RAM-a i 32GB interne memorije te kamere od 21 i 5 megapiksela.

Niux Meizu

Posebno treba istaknuti izvanredne performanse grafičkog koprocesora MaliT760 jer je rezultat testa za 3D grafiku ogromnih 21158 bodova. Već je ranije bilo riječi o suradnji Samsunga i Meizua koja bi trebala rezultirati novim proizvodom s Exynos procesorom za kraj godine tako da vjerojatno znamo i vrijeme izlaska Niuxa na tržište. Antutu otkriva i da je ovdje riječ o slabijoj verziji proizvoda tako da očekujemo dolazak nekoliko varijanti ovog smartfona.

O autoru Davor

Fan kineske mobilne tehnologije. Tvrdoglav, pristran, ali i upućen u najintimnije tajne dalekoistočnih proizvođača pametnih telefona. Počasni član par kineskih mobilnih foruma i ugledni (po vlastitom svjedočenju) pripadnik domaćih, bratskih, europskih i inih foruma s navedenom tematikom.

Preporučeni članak

huawei g9 1.jpg

Huawei G9 – predstavljanje 4. svibnja

Huawei je vjerojatno najaktivniji kineski proizvođač – svako malo upoznamo novi model. Nakon cijele serije …

error: Content is protected !!