Kineski mobiteli, tableti i gadgeti » Phableti » Meizu Pro 6 u zlatnoj i bijeloj varijanti

Meizu Pro 6 u zlatnoj i bijeloj varijanti

Meizu Pro 6 je vjerojatno vrlo blizu predstavljanja, no još nema službenog datuma. Na najnovijim fotografijama se vide dvije varijante kućišta, zlatna i bijela, a moguće je da će ih biti i više. Dizajn je “posuđen” od aktualnog Pro 5 i malo dotjeran kako bi ipak pratio korak s vremenom.

meizu pro 6

Već smo nekoliko puta spominjali ovaj telefon i sigurno nema sumnje da će biti jedan od najboljih na tržištu. A kako i ne bi bio kad će imati čipset Exynos 8890 iz nove Samsungove linije S7/S7 Edge, 4 ili čak 6 GB RAM-a, kameru s laserskim autofokusom smještenim u sklopu LED bljeskalice na poleđini uređaja, 5,7-inčni zaslon (1080p ili 1440p, još se ne zna), Android 6.0 (korisničko sučelje Flyme 6.0), mTouch senzor za otisak prsta te brzo punjenje baterije putem USB Type-C priključka. Zaslon bi trebao podržavati i 3D Touch/Force Touch tehnologiju pa ga to sve zajedno čini, kao što smo rekli, jednim od najboljih uređaja na tržištu.

O autoru Krunoslav

Građevinar po struci, no pravu ljubav pokreće struja. Desetljeće i pol iskustva u mobilnoj tehnologiji, uvijek spreman za dobru raspravu :)

Preporučeni članak

Snapdragon 830 će navodno imati 8 jezgri

Snapdragon 820 je trenutno jedan od najbržih čipseta na tržištu i upravo zato su se …

error: Content is protected !!