Kineski mobiteli, tableti i gadgeti » Vijesti » Blic vijesti » Meizu Pro 5 – Dva miljuna rezervacija tijekom prvog dana
Meizu Logo

Meizu Pro 5 – Dva miljuna rezervacija tijekom prvog dana

Novi Meizu Pro 5 smartfon visoke klase podigao je priličnu prašinu u Kini jer je, prema maloprije objavljenoj informaciji iz Meizua, zabilježeno preko dva milijuna rezervacija tijekom prvog dana prodaje. Zabilježena je i visoka aktivnost na pretraživaču Baidu (kineski pandan Googlea) gdje je na temi o ovom mobitelu Baidu Live Post Bar zabilježio preko 300 milijuna poruka što je ovogodišnji rekord.

Meizu Pro 5
Ako vas zbunjuje brojka 200 na posteru – kineski simbol koji je slijedi je oznaka za 10.000 tako da je ukupni iznos 2 milijuna. Neobično jest ali takav je sistem brojanja u Kini. Da vas podsjetimo, Meizu Pro 5 je najbrži mobitel na svijetu a cijena u Kini mu je 440USD (oko 2990Kn). Detalje o ovom mobitelu možete vidjeti ovdje.

O autoru Davor

Fan kineske mobilne tehnologije. Tvrdoglav, pristran, ali i upućen u najintimnije tajne dalekoistočnih proizvođača pametnih telefona. Počasni član par kineskih mobilnih foruma i ugledni (po vlastitom svjedočenju) pripadnik domaćih, bratskih, europskih i inih foruma s navedenom tematikom.

Preporučeni članak

OnePlus 3 dolazi sa 6 GB RAM-a?

Sve više flagship uređaja dolazi u više varijanti kako bi kupci lakše odabrali ono što im …

error: Content is protected !!