Kineski mobiteli, tableti i gadgeti » Mobiteli » Meizu – Odličan kineski brend dolazi u Italiju
Meizu MX3

Meizu – Odličan kineski brend dolazi u Italiju

[sc:Meizu-lijevo ]

Meizu, kvalitetan kineski proizvođač pametnih telefona, je otvorio predstavništvo u Italiji. Nakon Zopo-a i THL-a, od siječnja 2014. godine, talijani mogu kupovati Meizu mobitele kod kuće. Nadamo se da će uskoro imati i opciju dostave u susjedstvo, poput ZOPO, THL i iOcean predstavnika u Italiji. Ne treba ni napominjati koliko je zgodan EU šoping u pogledu brzine dostave, jamstva, a ponekad i cijene.

Stranica je već aktivna pa prošvrljajte

Meizu je kineska tvrtka s zavidnom tradicijom u proizvodnji mobilnih uređaja. Osnovana je 2003. godine u Zhuhaiju, posebnoj ekonomskoj zoni na poluotoku Makao na jugu Kine. Flagship model nosi oznaku MX3, a u ponudi su i modeli MX2 i MX. Primjetan je odabir naziva sličan konkurenciji iz Xiaomija.

Meizu MX3

MX3 ima odlične specifikacije:

  • Exynos 5410 CPU (novi Samsungov 8-jezgreni čipset)
  • Fujitsu četverokanalni čip za obradu fotografija
  • Glonass + GPS, Gorilla Glass i još mnogo noviteta

Meizu MX3

Cijena za 8x model s 2GB RAMa i 16GB ROMa je oko 450 USD (oko 2500 Kn). Ovaj model ima više varijanti, ovisno o količini RAM-a: 16, 32, 64 i 128 GB (s cijenom u rasponu od 2500 – 4000 Kn).

Meizu ima i vlastitu varijantu android OS-a:  FlyMe OS

O autoru Davor

Fan kineske mobilne tehnologije. Tvrdoglav, pristran, ali i upućen u najintimnije tajne dalekoistočnih proizvođača pametnih telefona. Počasni član par kineskih mobilnih foruma i ugledni (po vlastitom svjedočenju) pripadnik domaćih, bratskih, europskih i inih foruma s navedenom tematikom.

Preporučeni članak

Huawei G9 – predstavljanje 4. svibnja

Huawei je vjerojatno najaktivniji kineski proizvođač – svako malo upoznamo novi model. Nakon cijele serije …

error: Content is protected !!