Kineski mobiteli, tableti i gadgeti » Mobiteli » Meizu Metal – Best Buy kandidat za 160 USD
Meizu Metal

Meizu Metal – Best Buy kandidat za 160 USD

Redakcije većih kineskih web portala su jutros dobile pozivnicu na Meizu konferenciju s neobičnim sadržajem. U kutiji u kakvoj se inače isporučuju mobiteli, pakirani su metalni stražnji poklopac i staklena prednja ploha mobitela. Ovi dijelovi bi trebali naglasiti osnovne značajke novog mobitela – tijelo načinjeno od metala i stakla te zaobljeni rub staklene plohe (2.5D).

Meizu Metal

Meizu Metal

Osim navedenog, Meizu Metal (prve informacije navode ovo ime) će imati i procesor Helio X10 koji pripada višoj klasi mobilnih uređaja (između ostalih, nalazi se i na Meizu Mx5). Dimenzije smartfona, raspored otvora i najveći dio hardverskih specifikacija se, kako smo jučer otkrili (Meizu M57A), poklapaju s onima od Meizu M2 Note pa je sigurno da je i ovo proizvod serije M (Blue Charm) i da cijena vjerojatno neće prelaziti 160 USD (1000 juana).

Meizu Metal

Meizu inače ima tri osnovne linije mobitela:

  • M i M Note (Blue Charm i Blue Charm Note, niža srednja klasa)
  • Mx (srednja klasa)
  • Pro (visoka klasa)

Dizajn i cijena iz serije M a metalno tijelo i brzi procesor serije Mx upućuju na to da je ovo zapravo križanac koji bi trebao utjeloviti odlike dviju linija proizvoda zbog čega predviđamo da će izazvati odlične reakcije potencijalnih kupaca.

Pošto već znamo gotovo sve specifikacije ostaje da pričekamo do 21.10. kada će mobitel biti i službeno predstavljen.

Detalje možete pogledati u galeriji slika (kliknuti na sliku za uvećanje):

Izvor

 

 

 

O autoru Davor

Fan kineske mobilne tehnologije. Tvrdoglav, pristran, ali i upućen u najintimnije tajne dalekoistočnih proizvođača pametnih telefona. Počasni član par kineskih mobilnih foruma i ugledni (po vlastitom svjedočenju) pripadnik domaćih, bratskih, europskih i inih foruma s navedenom tematikom.

Preporučeni članak

Huawei G9 – predstavljanje 4. svibnja

Huawei je vjerojatno najaktivniji kineski proizvođač – svako malo upoznamo novi model. Nakon cijele serije …

error: Content is protected !!