Kineski mobiteli, tableti i gadgeti » Vijesti » Blic vijesti » Meizu Go Pro – Predstavljanje 23. rujna
Meizu Go Pro

Meizu Go Pro – Predstavljanje 23. rujna

Meizu je danas objavio promotivni poster za konferenciju koja će se održati 23.09. u Nacionalnom kongresnom centru i na kojoj će predstaviti novu liniju proizvoda visoke klase. Iako poster kaže Meizu Go Pro, poznato je da nije riječ o modelu MX5 Pro već o sasvim novoj klasi uređaja.

Meizu Go Pro

Jutros je na adrese većih kineskih portala stiglo iznenađenje. Pozivnica na konferenciju upakirana u kutiju koja sadrži zaista velikodušan poklon, GoPro Hero akcijsku kameru:

Meizu Go Pro

Meizu Go Pro

Meizu Go Pro

Konfiguriracija novog mobitela je u osnovi poznata: procesor je Samsung Exynos 7420, a tu je i 3GB RAM-a (vjerojatno i verzija s 4GB), kamere od 21 i 5 megapiksela, ekran razlučivosti 1080p te operativni sustav Android 5.1. Prema promotivnim slikama proizvoda poznato je i da je ekran u tzv. 2.5D izvedbi, odnosno da ima zaobljene rubove.

Slučajno ili ne, samo dan ranije i Xiaomi održava konferenciju na kojoj će predstaviti model Mi4C.

Meizu Go Pro

 

O autoru Davor

Fan kineske mobilne tehnologije. Tvrdoglav, pristran, ali i upućen u najintimnije tajne dalekoistočnih proizvođača pametnih telefona. Počasni član par kineskih mobilnih foruma i ugledni (po vlastitom svjedočenju) pripadnik domaćih, bratskih, europskih i inih foruma s navedenom tematikom.

Preporučeni članak

OnePlus 3 dolazi sa 6 GB RAM-a?

Sve više flagship uređaja dolazi u više varijanti kako bi kupci lakše odabrali ono što im …

error: Content is protected !!