Kineski mobiteli, tableti i gadgeti » Mobiteli » LeTV X906 – Premijera
CCC Logo

LeTV X906 – Premijera

CCC (eng. China Compulsory Certificate) je kratica za Kineski obvezni certifikat – ispravu odnosno obveznu sigurnosnu oznaku koju trebaju imati svi elektronički proizvodi koji se uvoze, prodaju ili koriste na kineskom tržištu. Na internet stranici ustanove koja je zadužena za izdavanje CCC certifikata se redovito objavljuju podaci o novim ispravama za mobilne uređaje koji će se uskoro pojaviti na tržištu. Tako se danas pojavio i LeTV X906 – novi proizvod tvrtke LeTV, kineskog Netflix pandana, koja se osim video streaminga bavi i prodajom SmartTV-a. Smartfoni ove tvrtke nisu dugo na tržištu ali su izuzetno popularni u Kini i spadaju u višu klasu mobilnih uređaja.

Certifikat između ostalog navodi dva LeTV brza punjača s oznakama A78-120100 i A95-121000 te podatke o izlaznom naponu/struji iz čega vidimo da mobitel podržava tri režima punjenja – 5VDC,2A / 9VDC,1.2A / 12VDC,1A, odnosno Qualcomm standard Quick Charge 2.0, poput boljih Samsung uređaja.

LeTV X906 bi lako mogao biti budući LeTV 2 Pro mobitel sa Snapdragon 820 procesorom kojeg smo nedavno najavili na našim stranicama.

O autoru Davor

Fan kineske mobilne tehnologije. Tvrdoglav, pristran, ali i upućen u najintimnije tajne dalekoistočnih proizvođača pametnih telefona. Počasni član par kineskih mobilnih foruma i ugledni (po vlastitom svjedočenju) pripadnik domaćih, bratskih, europskih i inih foruma s navedenom tematikom.

Preporučeni članak

Huawei G9 – predstavljanje 4. svibnja

Huawei je vjerojatno najaktivniji kineski proizvođač – svako malo upoznamo novi model. Nakon cijele serije …

error: Content is protected !!