Kineski mobiteli, tableti i gadgeti » Mobiteli » Lenovo Lemon X3 – Prvo pojavljivanje
Lenovo Logo

Lenovo Lemon X3 – Prvo pojavljivanje

Na međunarodnom sajmu telekomunikacija koji je otvoren jučer u Pekingu Huawei i ZTE nisu bili jedini koji su predstavili najatraktivnije modele mobitela – Mate S i AXON Lux. Lenovo je došao s novim, još neobjavljenim uređajem pod nazivom Lemon X3 (Lemon X ili Vibe X3).

Prema onom što se može vidjeti na stvarnim slikama mobitela, ovaj uređaj ima dizajn s integriranom kamerom i čitačem otiska prsta kao i simetrično postavljene zvučnike. Na poleđini je Dolby logo tako da je očito kako je riječ o mobitelu pod internom Lenovo oznakom K3C70 kojeg smo uočili na TENAA web stranici prije par dana.
Lenovo Lemon X3 ima 5.5-inčni ekran FHD rezolucije s uskim bočnim rubovima. Na poleđini je smještena kamera od 21 megapiksela s dvobojnom bljeskalicom i modul za prepoznavanje otiska prsta. Prednja kamera ima 8 megapiksela. Procesor je 6-jezgreni Qualcomm Snapdragon 808 (MSM8992) s kombinacijom jezgri 2 x 1.8GHz + 4 x 1.2GHz. Tu je i memorija od 3GB RAM i 64GB ROM a baterija ima kapacitet od 3500mAh. Operativni sustav je Android 5.1. Lenovo Lemon X3 podržava sve mobilne mreže.

Prema izjavama predstavnika tvrtke ovaj smartfon bi se uskoro trebao pojaviti u trgovinama.

Izvor

O autoru Davor

Fan kineske mobilne tehnologije. Tvrdoglav, pristran, ali i upućen u najintimnije tajne dalekoistočnih proizvođača pametnih telefona. Počasni član par kineskih mobilnih foruma i ugledni (po vlastitom svjedočenju) pripadnik domaćih, bratskih, europskih i inih foruma s navedenom tematikom.

Preporučeni članak

Huawei G9 – predstavljanje 4. svibnja

Huawei je vjerojatno najaktivniji kineski proizvođač – svako malo upoznamo novi model. Nakon cijele serije …

error: Content is protected !!