Kineski mobiteli, tableti i gadgeti » Mobiteli » Green Orange Voga V1 – SUV smartfon
Green Orange Voga V1

Green Orange Voga V1 – SUV smartfon

Pojam SUV u nazivu novog uređaja poznatog kineskog brenda Green Orange je asocijacija na kraticu Sport Utility Vechile korištenu za popularna terenska vozila (točnije – ona vozila koja im izgledom nalikuju). Dakle, Voga V1 je namijenjen osobama koje dobar dio života provode zalijevani morem, okupani suncem i kišom te svako malo vade pijesak iz obuće i odjeće.

Green Orange Voga V1

Green Orange Voga V1 nudi otpornost na prašinu, udarce i podvodnu upotrebu. Poseban naglasak je stavljen na kameru i sustav za navigaciju.

U skladu s hardverskim trendovima u kineza i ovaj smartfon će vrlo vjerojatno imati novi 8-jezgreni mediatek čipset s oznakom MTK6752 (antutu test blizu 40K) uz 2GB radne memorije dok će ostale specifikacije  te cijena biti objavljeni uskoro.

Green Orange Voga V1

Green Orange Voga V1

 

O autoru Davor

Fan kineske mobilne tehnologije. Tvrdoglav, pristran, ali i upućen u najintimnije tajne dalekoistočnih proizvođača pametnih telefona. Počasni član par kineskih mobilnih foruma i ugledni (po vlastitom svjedočenju) pripadnik domaćih, bratskih, europskih i inih foruma s navedenom tematikom.

Preporučeni članak

Huawei G9 – predstavljanje 4. svibnja

Huawei je vjerojatno najaktivniji kineski proizvođač – svako malo upoznamo novi model. Nakon cijele serije …

error: Content is protected !!