Kineski mobiteli, tableti i gadgeti » Mobiteli » Gree smartfon – zvuči li poznato?
Gree

Gree smartfon – zvuči li poznato?

Kineski brend Gree je zacijelo poznat većem broju domaćih kupaca klima uređaja. Poznat je i po japanskoj tvrtki Daikin s kojom se udružio prije osam godina da bi sada postao najveći proizvođač klima uređaja na svijetu. Ova multinacionalna tvrtka ima na platnom spisku 40.000 djelatnika i proizvodi nevjerojatnih 20 milijuna klima godišnje.

Osim toga proizvodi i drugu opremu a sada će se okušati i u proizvodnji smartfona kao što već dugo čini kineski Haier, najveće ime bijele tehnike na svijetu koji je postigao zapažen uspjeh modelom W910, kojeg smo imali na recenziji.

Gree

Gree smartfon je sudeći prema premijernim fotografijama 5.5″ uređaj a prve informacije navode da bi cijena u Kini mogla biti oko 1000 yuana ili 160 USD i da Gree ima za cilj prodati 100 milijuna primjeraka tijekom ove godine.

O autoru Davor

Fan kineske mobilne tehnologije. Tvrdoglav, pristran, ali i upućen u najintimnije tajne dalekoistočnih proizvođača pametnih telefona. Počasni član par kineskih mobilnih foruma i ugledni (po vlastitom svjedočenju) pripadnik domaćih, bratskih, europskih i inih foruma s navedenom tematikom.

Preporučeni članak

Huawei G9 – predstavljanje 4. svibnja

Huawei je vjerojatno najaktivniji kineski proizvođač – svako malo upoznamo novi model. Nakon cijele serije …

error: Content is protected !!