Kineski mobiteli, tableti i gadgeti » Mobiteli » Coolpad S6-NC1 – Novi Coolpad smartfon
Coolpad S6 NC1

Coolpad S6-NC1 – Novi Coolpad smartfon

TeleKineza gaji posebne simpatije prema ovom kineskom proizvođaču mobilnih uređaja pa nastojimo popratiti svaku novost koja dolazi iz Coolpada. Coolpad S6-NC1 bi trebao biti nasljednik već poznatog uređaja Coolpad S6. Nastavak NC1 skreće pažnju na činjenicu da se radi o Netcom verziji ovog modela a pojmom Netcom kinezi imenuju mobitele koji su sukladni svim mobilnim mrežama i standardima.

Osnovna razlika u odnosu na prethodnika je moderniji čipset – unutra je Snapdragon 615 umjesto zastarjelog Snapdragon 400 procesora. Tijelo mobitela ima debljinu od samo 5.5mm, masu od 138g, ravnu poleđinu i dolazi u četiri boje: crnoj, bijeloj, plavoj i zlatnoj.

Specifikacije:

CPU: 8-jezgreni Qualcomm Snapdragon 615 (MSM8939) @ 1.5GHz
Memorija: 2GB RAM + 16GBROM + SD kartica do 128GB
Ekran: 5.5″ Samsung Super Amoled @ 720p
Kamera: 13MP + 8MP
Baterija: 2700 mAh
Dimenzije: 151.3 × 76.1 × 5.5 mm

Za razliku od modela Coolpad F2 koji ima sličan osnovni hardver, S6 je ipak viša klasa (tijelo od legure magnezija, Gorilla Glass, NFC…) pa će i cijena sigurno prelaziti cifru od 2000Kn (u Kini)

Jedine snimke mobitela dolaze sa stranica kineskog Ministarstva telekomunikacija koje uz osnovne specifikacije izlistava svaki model mobitela s kineskom mrežnom licencom.

Coolpad S6 NC1

O autoru Davor

Fan kineske mobilne tehnologije. Tvrdoglav, pristran, ali i upućen u najintimnije tajne dalekoistočnih proizvođača pametnih telefona. Počasni član par kineskih mobilnih foruma i ugledni (po vlastitom svjedočenju) pripadnik domaćih, bratskih, europskih i inih foruma s navedenom tematikom.

Preporučeni članak

Huawei G9 – predstavljanje 4. svibnja

Huawei je vjerojatno najaktivniji kineski proizvođač – svako malo upoznamo novi model. Nakon cijele serije …

error: Content is protected !!