Kineski mobiteli, tableti i gadgeti » Yin i Yang » Dodatna oprema » Coolpad F2 – Pametna folija
Coolpad F2 Pametna Folija

Coolpad F2 – Pametna folija

Coolpad F2 je jedan od najprodavanijih mobilnih uređaja u Kini. Tvrtka Coolpad je za ovaj smartfon danas predstavila “pametnu foliju”, prozirnu zaštitnu foliju načinjenu od materijala povećane tvrdoće (reklamira se kao 5H na mohsovoj skali). Pridjev “pametna” odnosi se na neuobičajene funkcije koje ovaj proizvod integrira. Na vrhu – na bočnim stranicama lijevo i desno od zvučnika se nalaze senzori kojima se mogu pridružiti razne funkcije kao što su pokretanje android aplikacija ili aktiviranje različitih prečaca operativnog sustava.

Coolpad F2 Pametna Folija

Standardna folija ima funkciju zaštite ekrana od loma i ogrebotina a Coolpad je sada ponudio novi koncept – osim što je kombinirao zaštitu i taktilne funkcije u jednom proizvodu, proširio je područje korisničkog sučelja izvan površine ekrana. Dvije točke na vrhu folije omogućavaju pristup zadanoj funkciji bez obzira na to što se u tom trenutku događa na ekranu.

Pametna folija za Coolpad F2 se trenutno nudi za 49 CNY (oko 57Kn) na stranicama proizvođača.

O autoru Davor

Fan kineske mobilne tehnologije. Tvrdoglav, pristran, ali i upućen u najintimnije tajne dalekoistočnih proizvođača pametnih telefona. Počasni član par kineskih mobilnih foruma i ugledni (po vlastitom svjedočenju) pripadnik domaćih, bratskih, europskih i inih foruma s navedenom tematikom.

Preporučeni članak

Snapdragon 830 će navodno imati 8 jezgri

Snapdragon 820 je trenutno jedan od najbržih čipseta na tržištu i upravo zato su se …

error: Content is protected !!