Kineski mobiteli, tableti i gadgeti » Vijesti » Blic vijesti » ZTE v5 – Otključavanje otiskom prsta
ZTE V5

ZTE v5 – Otključavanje otiskom prsta

ZTE V5 InvitationSve više novih modela kineskih mobilnih uređaja dolazi s opcijom otključavanja otiskom prsta. Najnoviji je ZTE V5 a ako vam ime izgleda poznato, u pravu ste – ovo je naziv popularne serije ZTE-ovih mobitela koji su se pojavili na tržištu prošle godine.

Više detalja će biti poznato 29.07. kada će ZTE predstaviti ovaj smartfon a nagovještaj vrlo niske cijene dolazi s promotivnog postera objavljenog na mikroblogu tvrtke koji prikazuje slomljenu Nokiu 1110 – mobitel kojeg je Meizu iskoristio za promociju novog jeftinog mobilnog uređaja – Meizu M2. Slomljena Nokia bi tako mogla predstavljati način privlačenja pažnje ili pak ozbiljnu namjeru ZTE-a da kupcima ponudi više od onog što najavljuje Meizu čija je prezentacija najavljena za isti dan – 29.07.

Ovaj model sa senzorom za otključavanje je dakle nadogradnja na prethodnu generaciju uređaja a prema prvim informacijama koje se mogu iščitati s postera, dio osnovnih specifikacija uključuje Qualcomm (Snapdragon 615 ?) procesor, bateriju velikog kapaciteta (3500mAh ?) i veliki prostor za pohranu podataka (32GB ?).

ZTE V5

O autoru Davor

Fan kineske mobilne tehnologije. Tvrdoglav, pristran, ali i upućen u najintimnije tajne dalekoistočnih proizvođača pametnih telefona. Počasni član par kineskih mobilnih foruma i ugledni (po vlastitom svjedočenju) pripadnik domaćih, bratskih, europskih i inih foruma s navedenom tematikom.

Preporučeni članak

OnePlus 3 dolazi sa 6 GB RAM-a?

Sve više flagship uređaja dolazi u više varijanti kako bi kupci lakše odabrali ono što im …

error: Content is protected !!