Kineski mobiteli, tableti i gadgeti » Mobiteli » ZenFone Selfie, Laser i Max – Trio Asus smartfona
Asus ZenFone Max Selfie Laser

ZenFone Selfie, Laser i Max – Trio Asus smartfona

Asus je jučer u Kini održao prezentaciju na kojoj je predstavio tri smartfona – ZenFone Selfie, ZenFone Max i ZenFone Laser.

ZenFone Max odlikuje baterija velikog kapaciteta, čitavih 5000mAh. Ostatak specifikacija je prosječan, ima procesor Snapdragon 410, 2GB radne memorije i 5.5-inčni zaslon. Cijena u Kini je oko 200 USD. Treba napomenuti da se Max može koristiti i kao prijenosni izvor napajanja za druge uređaje.

Asus ZenFone Selfie
Najveća pažnja je posvećena smartfonu ZenFone Selfie koji, kako ime kaže, ima naglasak na prednjoj kameri od 13 megapiksela što bi trebalo jamčiti i odlične selfie fotografije. Glavna kamera ima također 13MP i laser koji osigurava brzinu auto fokusa od 0.2 sekunde. Od ostatka hardvera tu je nešto bolji Snapdragon 615 CPU, 3GB RAM-a i 5.5-inčni FHD ekran s Gorilla Glass staklom 4. generacije. Mobitel u Kini košta oko 270 USD. Proizvođač ističe kako prednja kamera snima vrlo dobre fotografije i pri slaboj rasvjeti.

Smartfon ZenFone Laser ima posebno brzi auto fokus. Asus navodi kako brzina fokusiranja ovog mobitela iznosi samo 0.03 sekunde. Kao i kod modela Sefie tu je procesor Snapdragon 615. Veliki 6-inčni ekran ima Gorilla Glass zaštitu a tu su i baterija od 3000mAh te kvalitetan audio sustav. Cijena za Laser je također oko 270 USD.

Ovo nisu jedini Zenfone mobiteli a dobar pregled različitih modela možete vidjeti na stranici proizvođača.

O autoru Davor

Fan kineske mobilne tehnologije. Tvrdoglav, pristran, ali i upućen u najintimnije tajne dalekoistočnih proizvođača pametnih telefona. Počasni član par kineskih mobilnih foruma i ugledni (po vlastitom svjedočenju) pripadnik domaćih, bratskih, europskih i inih foruma s navedenom tematikom.

Preporučeni članak

Huawei G9 – predstavljanje 4. svibnja

Huawei je vjerojatno najaktivniji kineski proizvođač – svako malo upoznamo novi model. Nakon cijele serije …

error: Content is protected !!