Kineski mobiteli, tableti i gadgeti » Mobiteli » Xiaomi Mi5 – Snapdragon 820 smartfon za 315 USD
Xiaomi Mi5

Xiaomi Mi5 – Snapdragon 820 smartfon za 315 USD

Xiaomi Mi5 je buduća mobilna perjanica tvrtke Xiaomi, izgleda kao na naslovnoj slici, ima Snapdragon 820 procesor, modul za ultrazvučno čitanje otiska prsta, 5.7-inčni ekran 2K rezolucije, 4GB RAM-a, kamere od 8 i 16 megapiksela (dvostruka stražnja ?) i koštati će oko 315 USD (1999 yuana). Informacija dolazi s Weibo bloga kineza pod nickom 人-Leaksfly koji očito ima dobre veze u branši jer se velika većina informacija koje je premijerno objavio pokazala točnima.

Xiaomi Mi5 Leaksfly

Vijest je objavljena prekjučer a već sljedeći dan je stigla dodatna informacija o cijeni koja je identična onoj za Mi4 a cijena od 1999 yuana je ista ona koju su platili prvi kupci smartfona Xiaomi Mi4.

Xiaomi Mi5 Leaksfly

Da podsjetimo, 1999 yuana je oko 315 USD što je bila cijena za Mi4 s 3GB RAM-a dok je model s 2GB RAM-a koštao oko 280 USD. Ako izvor ne laže, cijena novog Xiaomi Mi5 bi bila oko 315 USD što je nevjerojatno nizak iznos za mobitel visoke klase koji u sebi ima vrhunski Qualcomm procesor. Dodatni argument za ovakvu mogućnost je vrlo povoljna cijena nedavno objavljenih Xiaomi mobitela u srednjoj klasi – Xiaomi Mi4C i Redmi Note 2.

Izvor

O autoru Davor

Fan kineske mobilne tehnologije. Tvrdoglav, pristran, ali i upućen u najintimnije tajne dalekoistočnih proizvođača pametnih telefona. Počasni član par kineskih mobilnih foruma i ugledni (po vlastitom svjedočenju) pripadnik domaćih, bratskih, europskih i inih foruma s navedenom tematikom.

Preporučeni članak

Huawei G9 – predstavljanje 4. svibnja

Huawei je vjerojatno najaktivniji kineski proizvođač – svako malo upoznamo novi model. Nakon cijele serije …

error: Content is protected !!