Kineski mobiteli, tableti i gadgeti » Mobiteli » TipTop 2 smartfon – debljina od 4.3mm za 205 USD
Tip-Top 2Tip-Top 2

TipTop 2 smartfon – debljina od 4.3mm za 205 USD

Coolpad grupa je danas predstavila dva mobitela iz linije TipTop proizvoda koje karakterizira debljina od samo 4.3mm a koja ide uz neuobičajeno nisku cijenu od samo 205 USD (jeftiniji model). Debljinom od 4.3mm ovo bi postao najtanji mobitel na svijetu a niti jedan kineski izvor ne navodi ovaj podatak pa je vjerojatno riječ o širini bočne stranice koja pridonosi dojmu ultra-tankog uređaja. TipTop 2 pokreće procesor Snapdragon 410, ima 2GB RAM-a i 8GB memorije za pohranu podataka te ekran od 5.5 inča prilično niske rezolucije od 540 x 960 piksela te bateriju ud 2500mAh.

Tip-Top 2

Kamere su od 8 i 2 megapiksela a Coolpad je na mobitel postavio “magični glas”, aplikaciju koja mijenja boju glasa pri telefonskom razgovoru.
TipTop 2 košta oko 200 USD (nema podršku za EU 3G i 4G mreže dok skuplji model ima na poleđini senzor za otisak prsta, 16GB ROM, podršku za sve mobilne mreže i košta oko 220 USD

Izvor

 

O autoru Davor

Fan kineske mobilne tehnologije. Tvrdoglav, pristran, ali i upućen u najintimnije tajne dalekoistočnih proizvođača pametnih telefona. Počasni član par kineskih mobilnih foruma i ugledni (po vlastitom svjedočenju) pripadnik domaćih, bratskih, europskih i inih foruma s navedenom tematikom.

Preporučeni članak

Huawei G9 – predstavljanje 4. svibnja

Huawei je vjerojatno najaktivniji kineski proizvođač – svako malo upoznamo novi model. Nakon cijele serije …

error: Content is protected !!