Kineski mobiteli, tableti i gadgeti » Mobiteli » Oukitel Black Bull – serija velikih baterija

Oukitel Black Bull – serija velikih baterija

Sigurno vam nije promaknulo da su osim sve bržih procesora napokon i baterije počele “rasti”. Svima polako ide na živce svakodnevno punjenje i rješenje je kad-tad moralo stići, pa ćemo tako ovom prilikom govoriti samo o baterijama. Oukitel je predstavio cijelu seriju smartfona s velikim baterijama koju je nazvao Black Bull (eng. crni bik). Uređaji se reklamiraju uz slogane “Super veliki kapacitet”, “Super tanki i super standby” i “Super brzo punjenje” što zvuči prilično odvratno, ali zapravo ima smisla kad bolje pogledate. Seriju čini šest smartfona, poredanih po kapacitetu baterije, a vrijeme punjenja je 2-4 sata.

Podaci o baterijama:

Black Bull P1: 2 × 3.000 mAh, 3 dana zahtjevnog korištenja

Black Bull P2: 2 × 4.000 mAh, 3 dana zahtjevnog korištenja, 7 dana normalnog korištenja

Black Bull P3: 6.080 mAh, 4 dana zahtjevnog korištenja, 10 dana normalnog korištenja, kućište debljine 9 mm

Black Bull P4: 6.000 mAh, 5 dana zahtjevnog korištenja, 12 dana normalnog korištenja, prvi smartfon s 5″ ekranom i baterijom kapaciteta 6000 mAh

Black Bull P5: 10.000 mAh, 4 dana zahtjevnog korištenja, 10 dana normalnog korištenja, kućište debljine 9 mm

oukitel

Uz ovih pet modela ide i šesti koji je preklopni i ima bateriju kapaciteta 3.000 mAh, što mu osigurava 4 dana zahtjevnog i 9 dana normalnog korištenja. Svi navedeni telefoni mogu poslužiti kao prijenosni punjači uređaja koji podržavaju USB standard.

O autoru Krunoslav

Građevinar po struci, no pravu ljubav pokreće struja. Desetljeće i pol iskustva u mobilnoj tehnologiji, uvijek spreman za dobru raspravu :)

Preporučeni članak

Huawei G9 – predstavljanje 4. svibnja

Huawei je vjerojatno najaktivniji kineski proizvođač – svako malo upoznamo novi model. Nakon cijele serije …

error: Content is protected !!