Kineski mobiteli, tableti i gadgeti » Phableti » Otkrivene varijante i cijene za Xiaomi Mi 5
mi 5

Otkrivene varijante i cijene za Xiaomi Mi 5

Taj 24. veljače, dan kad će se predstaviti Xiaomi Mi 5, nikako da dođe. Poznavajući internet i informacijske kanale, nećemo morati čekati baš toliko dugo i čini se da je krenulo odbrojavanje – svaki tjedan nešto. Navodno (ali trenutno nikako definitivno) nas očekuju čak četiri varijante koje se razlikuju po količini memorije i vrsti zaslona.

xiaomi mi 5

Zbunjeni ste? Nema veze, čitajte dalje – najjeftinija varijanta dolazi s 3GB RAM-a i 32 GB interne memorije te stoji otprilike 335 USD, a slijedi je mnogo privlačnija koja je opremljena s 4/64 GB. Ostale dvije verzije imaju zaslon QHD rezolucije i zaobljeno 2.5D staklo i obje su opremljene s 4 GB RAM-a, no razlikuju se u internoj memoriji. Takav model s 32 GB ROM-a stoji 425 USD, dok za 64 GB valja izbrojati 470 USD. Xiaomi je stvarno rastegnuo Mi 5 na sve moguće varijante, ali je nekako zaboravio da bi neki ljudi voljeli vidjeti i 128 GB interne memorije. Ako je memorija proširiva micro SD karticama, to možda i neće biti problem, ali sve upućuje na to da neće biti.

O autoru Krunoslav

Građevinar po struci, no pravu ljubav pokreće struja. Desetljeće i pol iskustva u mobilnoj tehnologiji, uvijek spreman za dobru raspravu :)

Preporučeni članak

snapdragon 830 – kopija

Snapdragon 830 će navodno imati 8 jezgri

Snapdragon 820 je trenutno jedan od najbržih čipseta na tržištu i upravo zato su se …

error: Content is protected !!