Kineski mobiteli, tableti i gadgeti » Vijesti » Blic vijesti » OnePlus 2 vam se grije? Evo Meizu Pro 5 na poklon!
Meizu Pro 5 Turntheheatoff

OnePlus 2 vam se grije? Evo Meizu Pro 5 na poklon!

Meizu je pokrenuo drsku promotivnu akciju u kojoj nezadovoljnim vlasnicima OnePlus 2 mobitela nudi da osvoje Meizu Pro 5 kao zamjenu za svoj mobilni uređaj. Bez nadoplate ili drugih troškova. Slogan akcije je #TurnTheHeatOff i cilja na procesor ovog mobitela, Snapdragon 810, koji ima problema s pregrijavanjem pri radu na najvišim frekvencijama što se najčešće manifestira tijekom igranja zahtjevnih video igara.

Meizu PRO 5 je u prodaji od 12. listopada. Verzija s 3GB RAM-a košta oko 440 USD, a ona s 4GB i 64GB interne memorije košta oko 490 USD. Cijena smartfona OnePlus 2 je oko 390 USD. Ako ovaj reklamni potez izgleda kao prljava igra podsjećamo da je OnePlus nedavno odigrao nešto slično s tim da je u ulozi žrtve bio Samsung Galaxy S6 Edge:

Meizu Pro 5 OnePlus 2Detalji o ovoj akciji su na Meizu službenoj facebook stranici, a ako niste zadovoljni mobitelom OnePlus 2 možete se prijaviti i ispovjediti ovdje i očekivati da će zamjena u vidu boljeg mobilnog uređaja uskoro stići na vaša vrata. 🙂

O autoru Davor

Fan kineske mobilne tehnologije. Tvrdoglav, pristran, ali i upućen u najintimnije tajne dalekoistočnih proizvođača pametnih telefona. Počasni član par kineskih mobilnih foruma i ugledni (po vlastitom svjedočenju) pripadnik domaćih, bratskih, europskih i inih foruma s navedenom tematikom.

Preporučeni članak

OnePlus 3 dolazi sa 6 GB RAM-a?

Sve više flagship uređaja dolazi u više varijanti kako bi kupci lakše odabrali ono što im …

error: Content is protected !!