Kineski mobiteli, tableti i gadgeti » Phableti » OnePlus 2 – na fotografijama i prije predstavljanja

OnePlus 2 – na fotografijama i prije predstavljanja

Nekoliko sati prije službenog predstavljanja, na internetu su se pojavile fotografije na kojima je prikazan OnePlus 2. Čini se da su fotografije autentične jer su visoke kvalitete, a i uređaj izgleda poput onog koji je uočen na stranici TENAA. Na prednjoj strani se nalazi home tipka u koju je ugrađen senzor otisaka prstiju. Na stražnjoj strani je smještena kamera s dvostrukom LED bljeskalicom te poklopac baterije s grubim Sandstone Black finišem (imitacija brusnog papira). Kao što vidite na slikama, uređaj sad podržava dvije SIM kartice. Okvir je metalni, a na donjoj strani je USB Type-C ulaz.

oneplus 2 1 oneplus 2 2

O zaslonu još ne znamo ništa konkretno, ali uređaj će pokretati Qualcommov Snapdragon 810 potpomognut s 4 GB RAM-a. Ovaj put će OnePlus 2 doći s instaliranim Oxygen OS-om koji se temelji na Androidu 5.1, no odmah će imati neke funkcije s nadolazećeg Androida M. Službeni događaj je zakazan za utorak u 4:00 po srednjoeuropskom vremenu.

O autoru Krunoslav

Građevinar po struci, no pravu ljubav pokreće struja. Desetljeće i pol iskustva u mobilnoj tehnologiji, uvijek spreman za dobru raspravu :)

Preporučeni članak

Snapdragon 830 će navodno imati 8 jezgri

Snapdragon 820 je trenutno jedan od najbržih čipseta na tržištu i upravo zato su se …

error: Content is protected !!