Kineski mobiteli, tableti i gadgeti » Klonovi napadaju » Onda V975M tablet – iPad Air alternativa s Retina ekranom
Onda V975M Quad Core

Onda V975M tablet – iPad Air alternativa s Retina ekranom

Nedavno je kineski proizvođač tableta Onda objavio vijest da su izbacili na tržište svoj najnoviji model – Onda V975M tablet sa visokom rezolucijom ekrana i izgledom popud iPad Air tableta.

Onda su napravili nekoliko vrlo atraktivnih mini Android tableta u posljednjih nekoliko mjeseci, ali njihova najnovija perjanica nudi uređaj veličine 9.7 inča, sličnog izgleda poput Apple iPad Air-a.

Onda V975M

Onda V975M tablet nudi neke atraktivne značajke poput quad-core procesora, 2GB RAM memorije, 8-core GPU i vrlo tanko tijelo uređaja od svega 8.3mm, ali daleko najatraktivniji je zaslon od 9.7 inča. Umjesto da štede na ekranu oni su napravili odličan proizvod sa retina zaslonom rezolucije čak 2048 x 1536 px.

Sam dizajn V975M modela je vrlo atraktivan, tanak i odlično leži u ruci. Od ostalih značajki valja istaknuti stražnju kameru od 5MP i prilagođeni Android 4.2.2. operativni sustav koji je potpuno optimiziran za quad-core procesor zbog čega tablet pokazuje zadivljujuće rezultate na usporednim testovima od preko 30,000 bodova na Antutu testnoj aplikaciji.

ONDA V975M RAM 2GB

Onda V975M se nalazi u pretprodaji na njihovoj službenoj stranici za svega $199 gdje možete saznati više informacija i specifikacija.

O autoru Dražen

Dražen Praštalo je bivši vlasnik i osnivatelj TeleKineze, ljubitelj Apple proizvoda, ali i kineske mobilne tehnologije. Kada ne piše za TeleKinezu bavi se web dizajnom i internet marketingom.

Preporučeni članak

Snapdragon 830 će navodno imati 8 jezgri

Snapdragon 820 je trenutno jedan od najbržih čipseta na tržištu i upravo zato su se …

error: Content is protected !!