Kineski mobiteli, tableti i gadgeti » Vijesti » Meizu M1 mini – najava

Meizu M1 mini – najava

Meizu M1 mini najavljen je još krajem prošle godine, u isto vrijeme kao i veći Meizu M1 Note i o njegovim se specifikacijama otad nagađa. Nove informacije o Meizu M1 mini dolaze od kineskih proizvođača zaštitnih maski koji navode i specifikacije na svojim pakiranjima.  Navodi se ekran veličine 4.7 inča i rezolucije 1280×720, što je solidno za nižu klasu. Također suprotno prvotnim informacijama, SoC bi mogao biti MT6732 umjesto MT6752 kako bi cijena ostala konkurentna novim Xiaomijevom Redmi 2 smartphoneu.

meizu-m1-mini-case

Što se cijene tiče ona bi se trebala kretati između 599 i 699 Yuana(97-113$). Ako je suditi po ostalim uređajima iz Meiuzove proizvodnje, vjerojatno će dizajn biti gotovo identičan Meizu M1 Note modelu uz nešto manje dimenzije. Raniji leakovi su sugerirali nešto veći, 5-inčni ekran uz istu rezoluciju i jači MT6752, što bi svakako činilo uređaj mnogo zanimljivijom kupnjom.

meizu_connected_2

Sudeći po Meizu M1 Note kamera će biti prosjek svog cjenovnog razreda, a kvaliteta izrade na vrlo visokoj razini s obzirom da je tijelo uređaja izrađeno od istog materijala kao iPhone 5C. Konkretne informacije bi trebale biti poznate za tjedan dana, 28. siječnja kada Meizu održava konferenciju pod nazivom “Connected”, koja je najavljena na sličan način kao i konferencija na kojoj je predstavljen Meizu M1 Note, raznobojnim posterom sa ključnom rječju predstavljanja, koja je u ovom slučaju “Connected”(povezani). Pogled na jedan od službenih postera konferencije otkriva mogućnost da će osim novog smartphonea predstaviti i neke proizvode za pametne kuće te zdravlje i sportske aktivnosti.

O autoru Tomislav

Student FER-a, ljubitelj tehnologije i znanosti, gamer i zafrkant. Kupuje kineskinje s garancijom, a može i bez:)

Preporučeni članak

Snapdragon 830 će navodno imati 8 jezgri

Snapdragon 820 je trenutno jedan od najbržih čipseta na tržištu i upravo zato su se …

error: Content is protected !!