Kineski mobiteli, tableti i gadgeti » Phableti » LeTV Le2 Pro i Snapdragon 820

LeTV Le2 Pro i Snapdragon 820

Qualcomm je prije par tjedana službeno potvrdio da je Snapdragon 820 njihov sljedeći čipset za visoku klasu, a paralelno s tim smo dobili i sve tehničke podatke o njemu. Nakon toga su krenula nagađanja koji će od kineskih proizvođača pametnih telefona prvi imati uređaj s ovim monstrumom i izgleda da smo dobili odgovor – prema svemu sudeći će to biti LeTV s modelom Le2 Pro (oznaka modela X910).

letv-snapdragon820-leaked-01

Za informacije je (opet) poslužio AnTuTu koji osim čipseta otkriva i Android 6.0 (bilo bi sramotno prodavati uređaj sa Snapdragonom 820 i Androidom 5.0/5.1), 5,5-inčni zaslon QHD rezolucije, 4 GB radne memorije te 64 GB interne i za kraj kamere rezolucije 21 i 4 MP.

letv le1 pro 1

Dakle, pravi pravcati flagship iz redakcije LeTV-a, očekivana nadogradnja modela Le1 Pro. Službena potvrda informacija se očekuje prije kraja godine, a prodaja bi trebala krenuti uoči Kineske nove godine (8. veljače).

O autoru Krunoslav

Građevinar po struci, no pravu ljubav pokreće struja. Desetljeće i pol iskustva u mobilnoj tehnologiji, uvijek spreman za dobru raspravu :)

Preporučeni članak

Snapdragon 830 će navodno imati 8 jezgri

Snapdragon 820 je trenutno jedan od najbržih čipseta na tržištu i upravo zato su se …

error: Content is protected !!